Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Szabesz
üzenetére
Ahogy vártam, ugyan az a hiba, így is:
await Task.Run(() => { new InstLogic().LetsDoThis(gemail.Text, gepassword.Password, destination); }); és itt elszáll.
Mégsem hívódik meg 2x, csak 1x. Beraktam egy >= hit countos breakpointot, és nincs kettő.
Tehát ha nincs invoke, akkor a háttérlogika abban a sorában száll el, ahova kéne. Ha van mindenhol, akkor meg már a task.run-nál elszáll, méghozzá akkor, amikor a háttérlogika konstruktora lefutott (amiben speciel nincs semmi).
Tehát nem csinál semmit, és elszáll az exceptionnal a háttérlogika osztály példányosításakor. Ezt is a konstruktorban elhelyezett breakpointtal néztem. Tehát vége a konstruktornak, F10 tovább lépés, a Task.Run-nál exception.
Na ilyet még nem láttam semmilyen nyelvben.Ha ehelyett new InstLogic().LetsDoThis(gemail.Text, gepassword.Password,destination); van, működik. Csak nem frissül a gui.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest