- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Az evidens, hogy gyors, viszont egyrészt, számomra a local szinte használhatltan, vagy rossz kereső kulcsokat adok meg, nem is tom viszont a kalsszikus MSDN mindenre választ ad, és ha net fejlesztésről van szó, még mindig ott van asz asp.forums.
Bár igaz, hogy ehhez állandó net kapcsolatra van szükség, de ilyen munkahelyeken azthiszem ez nem nagy elvárás, laptopon a vonaton meg csak nem akar az ember fejleszteni. Tehát számomra teljesen kihasználatlan ez a lehetőség. Másrészt, egy VS akkor mutatja meg az igazi erejét ha munkacsoportokban dolgozik az ember, ott pedig szinte biztos hogy lesz aktív net kapcsolat. Nem hiszem hogy helytálló az, hogy nagy ritakság az olyan igazi programozó aki nem tud munka közben net közeleben lenni. De valóban, aki ennek ellenére nem tud, tényleg jól jöhet a local.De, ne legyen igazam, csak gondoltam énis kicsit fényezem a VS2k8 atSzerk: Most néztem át pontosan hogy miket tett fel nekem a VS (Professional 90 days trial természetesen
. Nekem meg sem közelíti a 10gb ot, pedig még a DX SDK -t is belevettem, és nem turkáltam bele, és full setupot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest