- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Az evidens, hogy gyors, viszont egyrészt, számomra a local szinte használhatltan, vagy rossz kereső kulcsokat adok meg, nem is tom viszont a kalsszikus MSDN mindenre választ ad, és ha net fejlesztésről van szó, még mindig ott van asz asp.forums.
Bár igaz, hogy ehhez állandó net kapcsolatra van szükség, de ilyen munkahelyeken azthiszem ez nem nagy elvárás, laptopon a vonaton meg csak nem akar az ember fejleszteni. Tehát számomra teljesen kihasználatlan ez a lehetőség. Másrészt, egy VS akkor mutatja meg az igazi erejét ha munkacsoportokban dolgozik az ember, ott pedig szinte biztos hogy lesz aktív net kapcsolat. Nem hiszem hogy helytálló az, hogy nagy ritakság az olyan igazi programozó aki nem tud munka közben net közeleben lenni. De valóban, aki ennek ellenére nem tud, tényleg jól jöhet a local.De, ne legyen igazam, csak gondoltam énis kicsit fényezem a VS2k8 atSzerk: Most néztem át pontosan hogy miket tett fel nekem a VS (Professional 90 days trial természetesen
. Nekem meg sem közelíti a 10gb ot, pedig még a DX SDK -t is belevettem, és nem turkáltam bele, és full setupot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest