Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pazo

tag

válasz Gregorius #289 üzenetére

ez tuti nem így van. ahol fut a .net 2.0, ott azt valaki direktbe felrakta, mert kellett neki vagy
    a visual studio 2005-tel együtt került fel, ahol a telepítő automatikusan rakta fel. ha az utóbbi, akkor az illető lehet, hogy nem ikszelte ki a mssql feltelepítését és az is rajta van a gépén. na ekkor tényleg ott van az mssql és használható az is.

nekem viszont nincs ott, mert kiikszeltem, és amúgyis, semmit sem érnék vele, ha lenne, mert egy online vizsgáztató rendszert kell írnom, és oda meg ugye nem jó az mssql - sajna, mert egyébként én sem vagyok hülye és nem szivatnám magam egy alig támogatott adatbáziskezelővel. igenis ki lehet rakni, sőt ki is van rakva a mysql a netre, ajánlom a figyelmedbe: [link].szal nekem mindenképp a mysql-lel kell összehoznom, mert azzal itthon is tudok bűvészkedni mind az asztalin, mind a notin, és nem kell mást csinálni a vizsgáztató rendszerem online-ná tételéhez, mint feltenni egy mysql-es tárhelyre az adatbázist (konkrétan a belinkelt szolgátatóhoz, mert ott van ismerős), a progiban átállítani az adatb helyét és kész. max egy webservice-t kell még írni, hogy jó legyen, de nem tudom pontosan, mert még soha nem csináltam ilyet. csak tudom, hogy valahogy így megy.

féléve segédkeztem egy vs2003-as mysql-es projektben. akkor láttam először vs-t meg .netet, meg mysql-t élőben, így nem sok rémlik, de mivel ott műxött, valahogy csak meg lehet csinálni. mind1, a héten még a formokat csiszolom, a progi mögé csak a jövő héten kell elkezdenem a ''háttérmunkát'' - végülis ez lenne a lényeg - beprogramozni.

• Jester01

veterán

válasz Gregorius #289 üzenetére

Ahol a .NET fut, ott fut az MSSQL is.

Errõl én nem tudtam ;] (Ezt alkalomadtán mindig beírom :B )
    Ja és ugye nem biztos, hogy azt is meg akarja venni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés