Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Gregorius #289 üzenetére
ez tuti nem így van. ahol fut a .net 2.0, ott azt valaki direktbe felrakta, mert kellett neki vagy
a visual studio 2005-tel együtt került fel, ahol a telepítő automatikusan rakta fel. ha az utóbbi, akkor az illető lehet, hogy nem ikszelte ki a mssql feltelepítését és az is rajta van a gépén. na ekkor tényleg ott van az mssql és használható az is.
nekem viszont nincs ott, mert kiikszeltem, és amúgyis, semmit sem érnék vele, ha lenne, mert egy online vizsgáztató rendszert kell írnom, és oda meg ugye nem jó az mssql - sajna, mert egyébként én sem vagyok hülye és nem szivatnám magam egy alig támogatott adatbáziskezelővel. igenis ki lehet rakni, sőt ki is van rakva a mysql a netre, ajánlom a figyelmedbe: [link].szal nekem mindenképp a mysql-lel kell összehoznom, mert azzal itthon is tudok bűvészkedni mind az asztalin, mind a notin, és nem kell mást csinálni a vizsgáztató rendszerem online-ná tételéhez, mint feltenni egy mysql-es tárhelyre az adatbázist (konkrétan a belinkelt szolgátatóhoz, mert ott van ismerős), a progiban átállítani az adatb helyét és kész. max egy webservice-t kell még írni, hogy jó legyen, de nem tudom pontosan, mert még soha nem csináltam ilyet. csak tudom, hogy valahogy így megy.
féléve segédkeztem egy vs2003-as mysql-es projektben. akkor láttam először vs-t meg .netet, meg mysql-t élőben, így nem sok rémlik, de mivel ott műxött, valahogy csak meg lehet csinálni. mind1, a héten még a formokat csiszolom, a progi mögé csak a jövő héten kell elkezdenem a ''háttérmunkát'' - végülis ez lenne a lényeg - beprogramozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest