Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Gregorius
üzenetére
ez tuti nem így van. ahol fut a .net 2.0, ott azt valaki direktbe felrakta, mert kellett neki vagy
a visual studio 2005-tel együtt került fel, ahol a telepítő automatikusan rakta fel. ha az utóbbi, akkor az illető lehet, hogy nem ikszelte ki a mssql feltelepítését és az is rajta van a gépén. na ekkor tényleg ott van az mssql és használható az is.
nekem viszont nincs ott, mert kiikszeltem, és amúgyis, semmit sem érnék vele, ha lenne, mert egy online vizsgáztató rendszert kell írnom, és oda meg ugye nem jó az mssql - sajna, mert egyébként én sem vagyok hülye és nem szivatnám magam egy alig támogatott adatbáziskezelővel. igenis ki lehet rakni, sőt ki is van rakva a mysql a netre, ajánlom a figyelmedbe: [link].szal nekem mindenképp a mysql-lel kell összehoznom, mert azzal itthon is tudok bűvészkedni mind az asztalin, mind a notin, és nem kell mást csinálni a vizsgáztató rendszerem online-ná tételéhez, mint feltenni egy mysql-es tárhelyre az adatbázist (konkrétan a belinkelt szolgátatóhoz, mert ott van ismerős), a progiban átállítani az adatb helyét és kész. max egy webservice-t kell még írni, hogy jó legyen, de nem tudom pontosan, mert még soha nem csináltam ilyet. csak tudom, hogy valahogy így megy.
féléve segédkeztem egy vs2003-as mysql-es projektben. akkor láttam először vs-t meg .netet, meg mysql-t élőben, így nem sok rémlik, de mivel ott műxött, valahogy csak meg lehet csinálni. mind1, a héten még a formokat csiszolom, a progi mögé csak a jövő héten kell elkezdenem a ''háttérmunkát'' - végülis ez lenne a lényeg - beprogramozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Ezt alkalomadtán mindig beírom
)