- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
Gregorius #1635 üzenetére
az már a csütörtök délelőtti gányolásom eredménye, azóta nem foglalkoztam vele
akkor írtam át, hogy ClientInfo helyett csak a callback channel referenciát tárolja, meg az ellenőrzést is máshogy csinálja (a játékos nevét eleve nem használta semmire, a dátum meg pont az új ellenőrzés miatt nem kell)
az ellenőrző thread csak ott maradt egyelőre, de el se indítom, szóval simán lehet, hogy helytelen, de az nem futigen a foreach-es dolog is előjött, elején ott is van alatta kommentben, hogy hogyan lenne érdemes
a tanácsokat köszönöm
az a baj, hogy közel a határidő, és van egy csomó más dolog, amivel foglalkozni kellene
úgy vagyok már vele, hogy bemutatom ezt a részt kihagyva, úgy legalább működik a játék többi funkciója + nem hal szét random módon a kapcsolat, aztán le van tudva a tárgy legalább...
szerettem volna több dolgot is megvalósítani, de szvsz ez a Silverlight-WCF kombó elég nagy melléfogás lett, sokkal egyszerűbb lett volna vmi (n+1). webes portált csinálni, mint a többiek nagy része, amit összekattintgat az ember 1 nap alatt
szóvalt ezt normálisan legfeljebb önszorgalomból fogom valamikor, ha már felvet a sok szabadidő
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HTC ONE / 0 perces
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest