Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sunsaw tag válasz  ArchElf

üzenetére ArchElf

üzenetéreKoszi. Megneztem, belekotortam forrásba is, és teljesen úgy csinálják, ahogy én. Rendes uj ablak, ShowInTaskbar false, ShowDialoggal megnyitni. De viszont nekik nem jelenik meg dupla az ALT-TAB-ra... nem tudom, miert van ez igy, amugy konvertalni kellett a projektet, mert en VS2010-et hasznalok, ez szamithat valamit? Megnézné nekem valaki, hogy melyik az a kulcspont, ami miatt nekem dupla ablak van a taszkváltásnál, nekik meg csak egy? Nincs otletem sem, olyan tul egyszeru a kod, hogy nem talalom a lenyeget meg sajnos, lehet, hogy nem jo pontra koncentralok es elkeruli valami a figyelmem  Sot, meg jobbat mondok, ezt csinalom: elinditom a programot, megnyitom a dialogus ablakot, ALT-TAB-nal csak a dialogusablak latszik. Ha elvaltok rola, majd vissza ALT-TAB-bal, akkor csak a dialogusablak jelenik meg, a foablak nem. Ha azt csinalom, hogy elinditom, megnyitom a dialogusablakot, es elvaltok, majd talcan kattintok a feladatra, akkor a foablak jon be, es nem a dialogusablak (szimulalt lefagyas, ami nem jo!). Mit kene tenni? 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem lesz iPhone 19
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- PC Game Pass
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- Path of Exile (ARPG)
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ASUS ROG Strix Z790-F Gaming Wifi II alaplap + Intel Core I7 14700KF processzor eladó!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest