- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabok512
csendes tag
Hali!
En hobbi szinten programozok, most csinaltam egy lotto progit, amit melekelek pok.avi ,
At kell nevezni zip-nek, tabom van csak igy tudom felrakni.Fremwork 1.1 alatt fut csak, vagy
Annak telepitve kell lennie.
Anyagrol anyit, hogy keress ra az Ektf Hernyak Zoltan konyvere pdf-ben megvan a neten.
Privatban elkuldom,ha elkuldod az email cimed. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Készítek egy játékot és szeretnék beolvasni egy txt-ből szöveget, majd kiíratni egy listboxba, de sortöréssel.
Próbálkozok vele, de nem tudom.Az már megvan,hogy beolvassa a szöveget és ki is írja a listboxba, de egy sorba.Meg az ékezeteket nem ismeri fel.
Segítsetek légyszi.Köszönöm.
-
OddMan
őstag
Én a C# mesteri szinten című könyvből tanulok.
Keresgéltem a neten magyar nyelvű szakirodalom után, de nem-igen találtam semmit. A könyvben az alapok elég jól benne vannak szerintem. Egyébként én is programoztam C++-ban, de szerintem C#-ben sokkal könnyebb windows ablakos progik létrehozása. Mondjuk most már c++-ban is lehet ''Windows Forms Application (.NET)'' projectet készíteni, szal nem kell az MFC-vel kínlódni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest