Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy nemrég tértem át MAC-re, feltettem a Visual Studiot, C#ban szeretnék Xamarinban próbálkozni, tanulgatni, majd valami appot készíteni. Viszont már az elején az emulátornál elakadok. Próbáltam utánanézni neten, de Windowsos megoldást láttam csak, hogy szolgáltatásokban engedélyezzem a Hyper V egyes részeit. Ezt MACen elég nehéz megvalósítani, viszont lövésem sincs, hogy mi alapján tudnám ezt megoldani. Volt valaki hasonló cipellőben? Van ötletetek rá? Android studio is fent van, azért is, hogy hátha az sdk-val lett vna gond, de nem. Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- eBay
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest