Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
El vagyok veszve az ASP verziók és szuboptimális lehetőségek között, segítség kéne
Egy új ASP Web API projektet kell írni (REST, json). A saját már létező komponensek amiket kikerülhetetlenül használni kell, targetje Net472. Jó pár ezek közül nem konvertálható egyszerűen netstandard2.0-ra, és ezen adott idő alatt nem tudunk segíteni, ez már eldölt.
Az új az ASP web-projekt mellé készülő library komponensek targetje Standard2.0 lesz, ez a stratégiai irány. A régi komponensek is előbb vagy utóbb átvándorolnak standard2.0-ra, de ez nem most lesz.
Az ötlet az, hogy használunk "valamilyen" .Net Framework 4.7.2+ -en futó ASP verziót, használjuk a meglévő saját frameworkos librarykat az újakat pedig standard2.0-ban gyártjuk. Aztán amikor alkalom adódik rá, az ASP projektet is migráljuk/lecseréljük a majdani legfrissebb ASP Net Core-ra.
Az ASP projekt alá jelenleg olyan kevés kód kerülne ami csak lehetséges, minden ami szükséges standard2.0-ás libraryba vándorolna, lehetőleg úgy hogy majd később asp net core alól változatlanul fel tudjuk használni.
=====
És akkor most tanácstalan vagyok, hogy nekem valami régebbi ASP NET Core-t kell nézni (ezek ha minden igaz 2.2-ig bezárólag tudtak futni Framework runtimen is, de erről csak olvastam) vagy valami legújabb ASP.NET 4.x -et Web API 2-vel??
Az ASP Net Core 2.x-ek ha minden igaz már end of life...
VS19 támogatásnak eléggé örülnék.
=====
Nézegettem a docs.mscom oldalt, de egyszerűen nem találtam jó táblázatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen NAS-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest