- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Van egy .NET Core 2.1 + ASP.NET CORE 2.1 Web app-om.
Nem túl nagy, én csináltam, és hozzá tudok/merek nyúlni. A célom az lenne, hogy1, egyrészt a legutolsó stable .NET Core + ASP.NET Core verzión tartsam, lehetőség szerint
2, lehetőség szerint mindig közvetlenül (ha lehet self contained opció nélkül) tudjam Azure App Service-ben futtatni.
Egy hónap után újra deployoltam az appot Azure-ra. Különböző okok miatt ezzel megint órákat sz**tam mire végül elindult Azuron. Az Azure hibaüzenetek számomra elég semmitmondóak. stb stb. A vége az lett, hogy most csak a self contained opcióval tudtam futásra bírni. Egy hónapja órák hosszat szívtam az Azure-val (ekkor láttam az Azure-t először) mire rájöttem, hogy ha a release targetet x86-ra állítom, akkor hajlandó lesz elindulni az app, itt még nem kellett neki a self contained opció
Azt lehet előre tudni, hogy a 2.1 -> 3.0 (stable) az egy közvetlen lépés lesz-e, vagy útba kell-e ejteni a .NET Core 2.2, ASP NET Core 2.2-t? Vagy bele kell nyúlni a kódba stb?
Elolvastam a 2.1->2.2 update instrukciókat és van benne rendesen manuális konfig fájl írás. Attól félek, hogy ha nekiállok a csomag verziókat kézzel editálgatni, akkor egy következő váltásnál megint szenvedéssel fogom Azuron működésre bírni.
Nyilván csinálhatok egy üres 2.2-es projektet és manuálisan átmásolhatok bele mindent, de az megint plusz munka.
.csproj
<Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk.Web">
<PropertyGroup>
<TargetFramework>netcoreapp2.1</TargetFramework>
<UserSecretsId>9b4b6fbc-c156-49cb-9d78-15de78924438</UserSecretsId>
</PropertyGroup>
<PropertyGroup Condition="'$(Configuration)|$(Platform)'=='Debug|AnyCPU'">
<PlatformTarget>AnyCPU</PlatformTarget>
</PropertyGroup>
<PropertyGroup Condition="'$(Configuration)|$(Platform)'=='Release|AnyCPU'">
<PlatformTarget>x86</PlatformTarget>
</PropertyGroup>
<ItemGroup>
<Folder Include="Migrations\" />
</ItemGroup>
<ItemGroup>
<PackageReference Include="CsvHelper" Version="9.2.3" />
<PackageReference Include="FluentValidation" Version="8.1.1" />
<PackageReference Include="MailKit" Version="2.1.2" />
<PackageReference Include="Microsoft.AspNetCore.App" />
<PackageReference Include="Microsoft.AspNetCore.Razor.Design" Version="2.1.2" PrivateAssets="All" />
<PackageReference Include="Microsoft.EntityFrameworkCore.Sqlite" Version="2.1.4" />
<PackageReference Include="Microsoft.EntityFrameworkCore.Tools" Version="2.1.8">
<PrivateAssets>all</PrivateAssets>
<IncludeAssets>runtime; build; native; contentfiles; analyzers</IncludeAssets>
</PackageReference>
<PackageReference Include="Microsoft.VisualStudio.Web.CodeGeneration.Design" Version="2.1.1" />
</ItemGroup>
<ProjectExtensions><VisualStudio><UserProperties /></VisualStudio></ProjectExtensions>
</Project>Szerk:
Az sem tiszta, hogy a VS Installer miért nem ajánlja fel a 2.2-es SDK telepítését, miért kell azt VS-en kívülről telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Synology NAS
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest