Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  norbitális

üzenetére norbitális

üzenetéreEzt a feladatot értelmezni sem sikerült igazán...  gondolom sulis példaprogram. Viszont használhatsz nyugodtan értelmes elnevezéseket. A programozás nem a rejtjelezésről szól és egy nagyobb programnál két hét után az, hogy Tomb2dahpr vagy ahm semmit nem fog mondani. Nekem már most sem mond semmit. gondolom sulis példaprogram. Viszont használhatsz nyugodtan értelmes elnevezéseket. A programozás nem a rejtjelezésről szól és egy nagyobb programnál két hét után az, hogy Tomb2dahpr vagy ahm semmit nem fog mondani. Nekem már most sem mond semmit. 
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

gondolom sulis példaprogram. Viszont használhatsz nyugodtan értelmes elnevezéseket. A programozás nem a rejtjelezésről szól és egy nagyobb programnál két hét után az, hogy Tomb2dahpr vagy ahm semmit nem fog mondani. Nekem már most sem mond semmit.
 gondolom sulis példaprogram. Viszont használhatsz nyugodtan értelmes elnevezéseket. A programozás nem a rejtjelezésről szól és egy nagyobb programnál két hét után az, hogy Tomb2dahpr vagy ahm semmit nem fog mondani. Nekem már most sem mond semmit.