Új hozzászólás Aktív témák

• Lakers

tag

Újabb probléma... ez inkább Visual Studio 2010 használati probléma lehet... (az ultimate verziót raktam fel, ami egy SQL 2008-t is feltett).

1. De... Az alábbi kóddal szeretnék létrehozni táblát Asp.Netben, ha a server explorerben az adatbázisra jobb klikkel menü / New Querry, ott feljön egy ablak és a már létrehozott abalakokat mutatja... holott a tutorial szerint oda kéne az alábbi sorokat bemásolni (ott VS 2008-van). Ezeket az sql parancsokat hogyan tudom használni? Hova, hogyan másoljam be a VS-be hogy nah itt a táblát kissrác :D

CREATE TABLE [dbo].[Person](
    [PersonID] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [FirstName] [varchar](30) NULL,
    [LastName] [varchar](30) NULL,
    [Email] [varchar](150) NULL
    ) ON [PRIMARY]

Na ezt hogy tehetem meg?

2. App_Data mappához hozzáadok egy új SQL adatbázist. Ekkor a server explorerben létrehozok egy táblát, ebben az excel nézetben..., (habár itt is szeretném tudni, hogy hogyan lehetne a fenti sorokkal), de hiába csináltam meg manuálisan ezzel a módszerrel, a class view-ben nézve, a táblának nem hozott létre osztályt... (Person táblának kellene lennie person.cs fájl - osztály). Ezt hogyan lehet elérni

3. Lehet hogy külön le kellene töltenem az SQL Express-t és úgy ott külön adatbázist létrehozni? A Microsoftos Webinstaller, és a gépen is a sima Microsoft Sql Server 2008 ott figyel, de configuration manager, error and usage reporting, installation center, és Import and export data funkciók érhetők csak el. :R

Új hozzászólás Aktív témák