Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
zsotesz81
üzenetére
Nekem megvan és olvastam is. Helyenként vannak benne hibák. De ha rendesen olvasod akkor megtalálod a megoldást. A fejezet végén a teljes progik viszont általában hibátlanok.
Viszont VB6-ot már szerintem nem érdemes komolyan megtanulni ha csak vmi oknál fogna nem szűkségszerű. Inkább javasolnám én is a egy VB.NET megtanulását.
Főleg, hogy az Expressz változat ingyenes fejlesztőkörnyezet biztosít.
-
martonx
veterán
válasz
zsotesz81
üzenetére
Első ránézésre szinte semmiben.
Aztán mihelyst valami komolyabb programot akarsz csinálni, akkor már mindenben.
Plusz a VB.NET már teljesen objektum orientált, a VB6 még csak részben.
Aztán ott vannak a fejlesztőeszközök különbözőségei.Én napi szinten programozok VBScriptben, excel VBA-ban (bár ez a kettő 99%-ban megegyezik), és VB.NET-ben.
A VB6 valahogy mindig kimaradt az életemből. És soha nem is volt rá szükségem. VB.NET létezik 2001 óta. A VBScript és az excel makró meg változatlannak tűnik hosszú évek óta. Bár a VBScript utódja már megjött a Powershell képében (ráadásul ez már 2.0-nál tart), de az excel makró még az Office 2010-ben is változatlannak tűnik.
-
martonx
veterán
válasz
zsotesz81
üzenetére
Talán 2010-ben nem egy a 90-es években megjelent VB verzió tanulását kellene erőltetni.
Ha már VB, akkor VB.NET. Abból is áprilisban jelenik meg a 2010-es 4.0-ás verzió.
Az internet tele van oktató videókkal VB.NET-hez.
Tessék kezdetnek: http://msdn.microsoft.com/en-us/vbasic/ms789086.aspx
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Warships
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest