Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Halli All
Igaz hogy én nem tanultam a programozást (önképző vagyok, mert ez a hobbim), de ezt még én is tudom. Szóval aki 5 éves, és ezt tanulja, és még ezt sem tudja hogy eszik-e vagy iszák, az mi a f@szé nem válszt más szakmát vagy szakot. Mert akit 5 év alatt enyire fogott csak meg a dolog azt nem nagyon érdekelheti a programozás. Az meg tényleg egy átlátszó duma: hogy a tanár se tudja
. Én ahogy írtam nem ezt tanultam, de foglalkoztatt a dolog és a kis ráérő időmben (a munka mellet hétköznap 1-2 óra, hétvégen úgy 10-12 óra) ezzel foglalkozom, de már 1 év elteltével (nem 5 év
) írtam olyan programot, amibe a nem megfelelő karaktereket nem lehetet beírni. És egyetértek azokkal a prog.hu-s gurukkal, hogy könyebb kéredezni mint keresni, gondolkodni, mint önállóan rájönni a dolgokra. Pedig más nem gondolkodhat helyetük.
Itt van egy link azoknak, akik lusták gondolkodni:
[link]
Persze azért vannak ezek a forumok hogy egymásnak segítsünk, de nem ilyen pitiáner (egy 5-öd évesnek) tartott problémákkal. És ha már kérdezzel akor sem feltétlen a kész kódot kell várni, hanem abból az információból kiindulva gondolkodva saját magad rájönni a megoldásra. Az egy nagyon jó érzés, ha az ember a saját fejétől jön rá a megoldásra.
Csak ki kell próbálni.
Egyébként a kérdés helyet lehetne akár a googlét használni, hisz tudjuk nagyon sok mindent meg lehet találni ha az ember akarja, és ha nem sajnálja rá az időt.
A lustaság és az érdektelenség visszi rá egyes embereket a felesleges kérdésekre.
Bocsi ezért a kirohanásért, de néha nagyon megelpődök embereken akik tanulnak a semmiért.
Ez is egy érdekes téma (egy olyantól aki azt sem tudja igazán hogy mit kérdez):[link]
Igaz nagyon-nagyokat nevettem rajta. (Egy igazi Balázs/Mónika show)
Aki szeret nagyokan nevetni olvason bele.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- 6.Gen i7-es Gamer! Core i7 6700 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Super! 6GB OC / SSD+HDD /600W/FULLRGB
- 9.Gen i7-es Gamer! Core i7 9700K / 16GB DDR4 /Nvidia RTX 2060 Super! 8GB OC /500GB SSD+HDD/600W/RGB
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én ahogy írtam nem ezt tanultam, de foglalkoztatt a dolog és a kis ráérő időmben (a munka mellet hétköznap 1-2 óra, hétvégen úgy 10-12 óra) ezzel foglalkozom, de már 1 év elteltével (nem 5 év
) írtam olyan programot, amibe a nem megfelelő karaktereket nem lehetet beírni. És egyetértek azokkal a prog.hu-s gurukkal, hogy könyebb kéredezni mint keresni, gondolkodni, mint önállóan rájönni a dolgokra. Pedig más nem gondolkodhat helyetük.