- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
palerNEW #849 üzenetére
Nem tudom direkte nekem szól a leveled de szerintem nyugodtan olvassa el más is.
Én is csak hobbiból tanulom a programozást, meg néha jól jön a munkámhoz.
Magamat egyáltalán nem tartom profinak, inkább lelkes amatőr. Általában segítek is mindenkinek.
Viszont,hogy az ember tudjon kérdezni már az is igényel egyfajta felkészültséget, mert ha azt se tudja mit akar akkor a google se tud segíteni.
prog.hu - az más tészta, az a fórum nem a kezdőknek való. Ott tényleg a guru-k cserélnek eszmét. Bár minden érdeklődőnek ajánlom hogy olvasgasson bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest