- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf #1757 üzenetére
én személy szerint egy tömb sorba rendezését tényleg úgy oldanám meg excelben, hogy eleve cellákba tölteném az adatokat, majd a cellákat sorba rendezném, és kész is. Egyébként az egész VBA-n látszik, hogy a tömbök kezelése eléggé mostoha gyerek benne.
Ugyanígy fenti módszerrel szoktam tömbben keresni is, azaz erre is a cellákat, és az FKERES-t használom inkább.
Ráadásul, amennyivel macerásabbnak tűnik cellákban keresni, sorba rendezni annyival gyorsabb, mint VBA-ban for ciklusokat pörgetni, mindenféle feltétel mentén.
És erre mondtam, hogy excel makróban koncepcionális hiba nem a cellákat, és az excel built-in funkcióit használni tömb műveletekre.
De mindez csak a véleményem, tapasztalatom. Nem mondom, hogy ez az egyetlen járható, ürdözítő út.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest