- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Még mielőtt bármi bekerülhetne a file névbe, ledöglik. Az alkönyvtárban a legutolsó helyen van a névsorban a Cirill betűs file. Az összes többi file neve bekerül a listába.
(MsgBox esetén is file-ba kerül egy ugyanolyan lista. Valószínű, hogy csiki/csuki-t kellene játszanom a lista file-lal, de nem hiszem, hogy a monitorra más karakter, illetve egyáltalán kerülne valami is a Cirill betűkből.)
A DOS dir parancsa a cirill betűk helyett ? jeleket tesz. Most vettem észre, hogy a file nevének a vége latin karakterekből áll ! A DOS dir ezeket helyesen jeleníti meg a kérdőjelek után. Ugyanígy jártam, amikor a Win vágólapról a Notepad2-vel szerkesztett szövegfile-ba "kézzel" másoltam be a cirill betűs file nevet
Hibakezelést hol lehet nézni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest