Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
punish3r
aktív tag
na egy másik filmmel próbálkoztam és ott sikerült! csak az eredeti hangsávnál késik a hang, a másik 5.1-es hangsávnál meg összekeveredtek a csatornák! pl. a center helyett a jobb hátsó szól!
ezt h tom kijavítani? -
punish3r
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1137 üzenetére
divx 6-os csak!
kicsit off, de milyen lejátszó progit javasoltok ami megeszi a dual audios filmeket szépen és kevés memóriát zabál? -
punish3r
aktív tag
válasz
#65675776 #1135 üzenetére
egy másik fórumon ezt a megolást találtam, de így se akar jó lenni: ''Ez gyakran előfordul. Amiatt van, hogy minden kodeknél vannak megkötések a tömöríthető videó felbontására vonatkozóan. A DV codec például csak 720x576-os (PAL) és 720x480 (NTSC) képméretet hajlandó tömöríteni. Ha a forrásvideód nem ilyen méretű, akkor be kell tenni a filterek közé a ''resize'' nevezetűt, és beírni neki ezt a méretet (lehetőleg Lanzcos3 módban, az szokott a legjobb minőségű lenni).''
meg lenne egy olyan problémám, h vdubmoddal akarok megnyitni matroska fájlt és bejön egy ablak, h ''parsing matroska filter'', tölti is be szépen, de sose végez vele! ez mitől lehet? -
punish3r
aktív tag
vagy esteleg más programot tudtok javasolni nandub és vdubmodon kívül?
-
punish3r
aktív tag
egy *.mkv kiterjesztésű fájlból szedtem ki 5.1-es *.AC3 formátumú hangot! Nandub-bal rá akarom tenni ezt a hangot a *.avi fájlra és ezt a hibaüzenetet kapom:
pedig mindent az itt leírtak alapján csinálok: [link]
tud vki segíteni, h mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest