- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
hát ezt igy nem tudom, jobb ha kitapasztalod...
csinálj probákat 1-2 perces avival, és mindgyiken más méret legyen...
én azt csináltam, hogy lementettem proba_16, proba_18, stb néven a avikat, (kb 10 sec-esek voltak) és azokon volt a felirat...
a 16 meg a 18 a betüméret volt, amit használtam rajta...hamar rájössz melyik a jó -
sirdani
tag
És igen sikerült! Delay-oltam 2 másodbercel a hangot és így tökéletes lett! Bár így legalább rájöttem hogy a VBR-es hang egy kicsit problémás. Úgy csináltam meg hogy meghallgattam hogy a 10-ik másodpecben van egy telefonbúgás (a filmben). A Cbr hangos filmben ez a búgás a 8-ik másodpecben volt így hozzáadtam 2 másodpercet és tadaa tökéletesen megy!
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
''A Demux nem jó mert rövidebb hangot csinál.''
Hát az meg hogy a pékbe lehet.Annak a demuxnak mindenféle változatás nélkül ki kéne szednie a hangot legyen az MP3, WMA, WAV vagy AC3.
Én ezt a VirtualDub-ot hagynám a fenébe a helyedben. Nem véletlen, hogy a GKnot mellé is a Mod verziót teszik. Szerintem szedd le a VDub Mod-ot innen [link] és próbálkozz azzal. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy mi lehet nálad a gond, de én most kipróbáltam VirtualDub Mod 1.5.10.2-vel, és minden gond nélkül ki tudtam cserélni a hangot CBR-re. Streamlist -> demux -> konvertálás -> Add -> Save As AVI...
Felíratot pedig még sose égettem rá AVI-ra de ha jól emlékszem, akkor VobSub-al érdemes. A VobSub-ban pedig minden beállítható (pozíció, méret, talán még a szín is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest