Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Szia,
Köszi a választ.
Most két hétig szabin vótam, uh nem késő ( addig eloevastam ~1200-ig a hsz-eket ).
Azért furcsállom egy kicsit, hogy júni elejéig, amikor feldobtam a kérdést, 1-2-3 naponként voltak hsz-ek, de akkor úgy látszik, leblokkoltam a témát ( biztosan a billenytyűzeten keresztül is érezhető, hogy leprás vagyok ... ), és Balinov is ismét "nagyurat" játszik, pedig korábban egyészen közlékeny volt ...Konkrétan ( mert nem értek hozzá ) a tömörítetlen formátum az mit jelent, *.avi-t ?
Ezzel már próbálkoztam, de nem sikerült, ez rögtön elvette a kedvemet, nincs napi 168 órám ezzel foglalkozni, bár vsz az is kevés lenne ...
A tömörítetlen nekem jó lenne, mert felvétel után rögtön megvágnám és be is tömöríteném. Vagy legföljebb veszek egy legócsóbb SATAvinyót csak a tömörítetlen felvételeknek.Még egy kérdés ( OFF ): A beállításoknál kérnék segítséget, de nekem TV@nywhere Plus karim van és azt nem mindenki ismeri. Szal: már máshol is láttam, ésszükségem lenne rá, hogy a képernyőt ( v. egy részletet kivágva ) hogyan kell elmenteni pl. *.jpg-be, amit belinkelnék ide a hsz-embe, hog ymás is láthassa a beállítási lehetőségeket.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest