Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpack89
tag
Le tudtam volna ugyanis egy srác feltette netre ezt a változatot amit én letöltöttem (francia DVD) viszont nagyon összetömörítette 4.35 giga a film és 1.01 megásan tette fel netre,ez még önmagában nem gond de a hang vhs-ről csinálta,és búg a háttérben folyamatosan végig a filmben a hang,ráadásul úgy tette ezt fel amiről beszélek,hogy csúszik a hang a képhez képest, egyik kedvenc filmem régóta kerestem szóval akárhogyan is de megcsinálom,egyébként lejátszottam mindkét filmet egyszerre 2 különböző lejátszóval,és ránézésre nem tűnt olyan nagy csúszásnak az idő,úgy értem a jelenetek nagyjából ugyan abban a percben történtek a számláló szerint az utolsó 2-3 percben már úgy sincs párbeszéd csak egy zene megy mutatják a tájat,azt már tudnám eredeti hangon is nézni. ezért kérdeztem korábban,hogy lehet e ilyet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Twitch.tv - Online streamelés
- Apple Watch
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest