Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Már hónapo óta szívok.
Van két hatalmas kb 4-4 gigás avi-m.
Az egyik végéről le kéne vágnom 12mp-et és a másik elejéről 2 perc 1 másodpercet, majd a kettőt összeegyesíteni és betömöríteni kb 100-200 mega közé, normális minőségben, hogy feltölthessem youtube-ra.
Több programot próbáltam már de önmagában egyik sem vezetett sikerre. Premiere pro túl bonyolult nekem. Nem sikerült normálisan kiexportálni mert összenyomta állandóan a képarány és zöld lett az egész kép, függetlenül attól, hogy mit állítottam neki.
Eddig virtualdub bizonyult a leghatásosabbnak, mert azzal le tudtam vágni a fölös részeket de csak abnormálisan nagy, több gigás avi-ba tudja kiexportálni és a két avi-t se tudtam összerakni egybe vele.Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet két file-ból egyet csinálni és hogyan lehet normális, kezelhető mérető de jó minőségű file-á tömöríteni?
Próbáltam a copy-paste megoldással betenni a második elé az elsöből kivágott 12mp-et de nem sikerült. Segítsetek mert már agyamra megy.
Nagyon hiányzik nekem win7-ből a windows movie maker ami vistán alapból benne volt. Az való nekem. Azzal a programmal minden ilyet egyszerűen meg tudtam csinálni.(#1607) BigBadPlaYeR:
Már töltöm lefelé a tutorial-odat, hátha az segít. Addig már eljutottam benne hogy "append"-el összefűzi a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest