Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
a boot gond némi állítgatás után helyre állt, elvileg most megy rendesen. viszont a PCI gond az stimmel, midig felismeri h nem tud vele mit kezdeni. egyenlőre hangot még nem néztem, nálam ez csak egy kísérlet volt, mert ismerősömnek kell megcsinálni. ahogy látom nem nagy kunszt, sőt.
ezt a Rain nevű cuccost a virtuális gépre tegyem fel vagy a rendesre? -
Pero
senior tag
sziasztok,
én is win 98 virtualizálását, tesztelem, igaz nem saját gépre kell de ismerkedni itt kezdtem vele. ami furcsa h ha be van kapcsolava a VT-hardveres támogatása akkor telepíteni sem tudok, viszont ha kikapcsolom akkor okénak tűnik. a gondom az lenne h már fent van a 98 és nem tudom beállítani neki h honnan bootoljon, ill win 7 vmiért indításkor hibát észlel és leállítja a dolgot. ez win 7 gondja? vagy vmi másé, mert eredetileg nekem xp mellé kéne 98at kreálnom. vki vmi 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest