Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Nyisd meg a guest OS-ben a CD/DVD meghajtót, és indítsd el úgy (persze miután csökkentett módban rányomtál a Lenry által írt opcióra. Ugyanis ez a telepítés úgy működik, hogy behelyez egy ISO-t a virtuális CD/DVD meghajtóba, az autorun pedig elindítja onnan az Additions telepítőjét. Csökkentett módban pedig asszem' nincs autorun.
Aero-d, nem lesz, azt (egyelőre?) nem támogatja Guest OS-ben a VirtualBox. -
Lenry
félisten
felrakod a Windowst, amikor fönn van, újraindítod, közben nyomkodod az F8-at, előjön a rendszerindító menü - csökkentett mód.
amikor bebootolt, akkor a VBox menüjében Eszközök - Guest Additions telepítése. ez elindít a Windowsban egy telepítővarázslót, utána gondolom már menni fog
a guest additionst a VBox minden frissítése után újra kell telepíteni.
-
pete_21
addikt
Nekem 32 bites W7 guestem van, és az aero nem megy, az Élményindex is elszáll hibával. Régebbi verzióknál is ez volt, csak nem hibát írt, hanem csontra befagyott a guest rendszer. Ahogy írta a kolléga, úgy kell, hogy csökkentett módban telepíted, és bepipálod a 3D támogatást. Amúgy elvileg működik a 3D, itt találod a listát, mi az ami biztosan megy, mi az ami biztosan nem. Folyamatosan frissül, de még olvasgathatsz, kérdezgethetsz a fórumukon
VMWareben már van Aero felület, viszont szerintem a 3D támogatása gyengébb, mint a Virtualboxnak. Bár ez nem biztos, ha gondolod, kérdezd meg a Vmware topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest