Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Syl
nagyúr
válasz
csubuka #2397 üzenetére
Nekem Home edition Win10-em van, abban meg nincs Híper-V. De amit a logoutos cikkből láttam, ... úgy érzem, nem akarom megismerni
Maradok a húszon éve használt virtualboxnál.
-
Syl
nagyúr
válasz
csubuka #2386 üzenetére
Ha jól értem a kérdésed:
Virtualbox + Extension pack, majd a "benne felépített" virtuális rendszerre Guest Additions.
Évek óta így használom a régi Canon szkenneremet. Mivel csak XP driver van hozzá, építettem egy virtuális XP-t és azt használom Windows, Linux és OSX rendszer alatt is.
Amikor fut a virtuális os, akkor bedugod az usb eszközt, majd a virtuális gép jobb alsó sarkában "csatlakoztatod".
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest