Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
Jogos felvetés, a kérdésem valóban nem volt pontos, elnézést.
Jelenleg 4.3.28-as verziót használok, de most már felajánlja, hogy elérhető a 4.3.30-as verzió.A kérdésem igazából az lenne, hogy az 5.0-ás verzió feltelepítése után ugyanúgy látni fogja-e a már létező virtuális rendszereimet, amik még 4.3.xx-es verziók alatt készültek, azaz megmarad-e a kompatibilitás a főverziók váltásakor is vagy sem, tudom-e használni tovább a már létező virtuális gépeket az 5.0-ás verzió alatt, vagy esetleg tapasztaltatok némi gubancot (például elvesztek az eddigi virtuális rendszerek, valami nem működik, stb.).
Ha nálatok minden rendben zajlott, akkor én is átnyergelek az 5.0-ás gyorsvonatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest