Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
Sziasztok!
Win7 home premium (x64) alatt szeretnék Virtualboxban ubuntu 10.04-et (x86) futtatni. Új nekem a virtualbox, de találtam leírást. Mégis van egy olyan gondom, hogy amikor akarom konfigurálni a virtuális gépet, az USB fülön létre kéne hozni bizonyos szűrőket. (leírás szerint) Létrehozok egy üreset,mert ettől állítólag látja majd azokat az eszközöket, amiket akkor csatlakoztatok, ha fut a rendszer. Utána létrehoztam azokat a szűrőket, amik a már csatlakoztatott dolgokat érzékelik (bill, egér, webcam, bluetooth). Ezután elindítanám a virt. gépet és egyik eszközöm sem reagál semmire. nem tudok kilépni a V.gépből, csak reset gombbal. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest