Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtualbandi
csendes tag
nos, most, hogy végre elkezdhettem vele normálisan játszani (
) újabb kérdéseim lennének 
Mégpedig: hogy lehet az, hogy volt még kajám, igaz eléggé kevés, de arra mégis elég, hogy ne haljanak éhen, erre mégis meghalt az egyik, s most ott van a csontváza a bokortól nem messze... azzal amúgy mi lesz? az ott fog maradni? nem akarják azt elásni vagy valami, mittudomén? vagy majd ha felfejlődök annyira, hogy lesz spiritualitás is, akkor fogják csak elásni majd? addig ottmarad, vagy mi? nem lehetne azzal csinálni valamit? kissé lehangoló, hogy ott fekszik egy csontváz. de még ráadásul nem is a legöregebb (42) halt meg, hanem csak 34 éves volt.
Ja, meg az kicsit idegesítő, hogy mivel most még eléggé az elején vagyok, s már a bokron nincsen több gyümölcs, így csak a gombák vannak, és csak a kölykök tudják összeszedni, nekem meg folyton ugrálnom kell a képernyőm össze-vissza, hogy megtaláljam, ha előtűnik egy véletlenül. A kölykök úgyse csinálnak semmit, igazán összeszedhetnék akkor legalább már, ha van egy valahol
hehe 
na mindegy, ez csak poén volt, ami igazán érdekel az az amit leírtam az elején, tehát ez a halálos dolog, meg, hogy mi lesz a csontvázzal
valaki mondja már meg plíííz

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Vivobook X1504VA 15.6" FHD IPS i5-1334U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 512GB NVMe gar
- Új Samsung Galaxy Buds3 Pro 1év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) újabb kérdéseim lennének