Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtualbandi
csendes tag
továbbra is érdekelne a válasz, ha tudja valaki

-
virtualbandi
csendes tag
Üdv Skacok!
Lenne egy érdekes kérdésem annak aki már jó ideje játszik pl. az első résszel, és tudja a választ
(én még a New Home-al játszok, arról lenne itt szó)
A kérdés az lenne, hogy meddig élnek a villagerek? Eddig volt 3 emberem aki nem azért halt meg mert valami baja volt, hanem mert az egyik (férfi) 64 éves, a másik (nő) 65, és a harmadik (szintén nő) 68 volt. Ez az utóbbi éppen gyereket dajkált, s már csak egy félóra kellett volna, de mégis csak ugy meghalt, miután 68 lett, ráadásul a kis pólyás is eltűnt aki az ölében volt
Van nekik valami átlagéletkoruk amúgy? Lesz olyan esetleg a későbbiekben, hogy valamelyik 80-90 évig él? Tudom ez buta kérdés
Jah, és még egy fura kérdésem lenne
Miért nem öregszenek? Mert hát azért még 60 felett is ugyanugy néznek ki, mint a 20-as éveikben, ez azért fura
vagy nem fognak egyáltalán? -
virtualbandi
csendes tag
melyikkel játszol? csak az első részben van kút amúgy, nem messze a gyümölcsbokortól
még nem jártad körbe a szigetet? -
virtualbandi
csendes tag
rájöttem

-
virtualbandi
csendes tag
Sürgős kérdés!!!
Amikor látom, hogy az egyik villagernél megy lefelé a piros csík az adatainál, és kiírja, hogy ''weakened'' vagyis, hogy legyengült, akkor hogyan tudom egészségesebbé tenni? Mert arra gyanakszom, hogy a másik kettő is emiatt halt meg. Van doktorom, vagy ''healer''-em, de nem master, és hiába teszem oda mellé, azt hiszi, hogy ''mást'' akarok és elszalad. De miért nem írja ki akkor, hogy beteg? (New Home-al játszom, itt nem írja ki, mint a Lost Children-ben, hogy ''not feeling well'' vagyis, hogy beteg és gyógyításra szorul). Bocsi, hogy ennyit írosgatok ebbe a fórumba, de ez most tényleg fontos lenne!!!! Mit csináljak vele, hogy ne haljon meg ő is???
Léci, tényleg nagyon fontos, valaki válaszoljon!!!
-
virtualbandi
csendes tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most ez miért volt?
meghalt a legjobb emberem, csak úgy 
nemértem, pedig volt kaja dögivel, nem is ő volt a legidősebb, erre meg csak meghalt úgy minden előjel nélkül????
Mit csinálok rosszul?

-
virtualbandi
csendes tag
ja, meg még egy dolog, amit az előbb kihagytam véletlenül bocsi

Állandóan próbálom, hogy csináljanak gyereket, de ezek csak dugnak, meg dugnak, de gyerek sehol... ezt nem értem... én nem csinálok jól valamit, vagy ők???

-
virtualbandi
csendes tag
nos, most, hogy végre elkezdhettem vele normálisan játszani (
) újabb kérdéseim lennének 
Mégpedig: hogy lehet az, hogy volt még kajám, igaz eléggé kevés, de arra mégis elég, hogy ne haljanak éhen, erre mégis meghalt az egyik, s most ott van a csontváza a bokortól nem messze... azzal amúgy mi lesz? az ott fog maradni? nem akarják azt elásni vagy valami, mittudomén? vagy majd ha felfejlődök annyira, hogy lesz spiritualitás is, akkor fogják csak elásni majd? addig ottmarad, vagy mi? nem lehetne azzal csinálni valamit? kissé lehangoló, hogy ott fekszik egy csontváz. de még ráadásul nem is a legöregebb (42) halt meg, hanem csak 34 éves volt.
Ja, meg az kicsit idegesítő, hogy mivel most még eléggé az elején vagyok, s már a bokron nincsen több gyümölcs, így csak a gombák vannak, és csak a kölykök tudják összeszedni, nekem meg folyton ugrálnom kell a képernyőm össze-vissza, hogy megtaláljam, ha előtűnik egy véletlenül. A kölykök úgyse csinálnak semmit, igazán összeszedhetnék akkor legalább már, ha van egy valahol
hehe 
na mindegy, ez csak poén volt, ami igazán érdekel az az amit leírtam az elején, tehát ez a halálos dolog, meg, hogy mi lesz a csontvázzal
valaki mondja már meg plíííz

-
virtualbandi
csendes tag
Áh, végre megoldottam, hogy tudok a new home-al játszani

Remélem a Lost Childrent is sikerül crack-elnem, és akkor faszányos lesz

-
virtualbandi
csendes tag
Üdv skaccok!
Valaki segítsen már nekem, hogy honnan tudnám leszedni a teljes verzióját, mert mindenhol csak a timelimites verziót lelem meg, amit már rég megcsináltam, és persze újra meg nem engedi mégegyszer, és nagyon bejött ez a játék, mindkét része fasza, de sehol sem találom. Már bevásárlóközpontokban is néztem (Tesco, Pláza, stb...) de sehol semmi
((

Valaki lécci segítsen!!!!!!! ÁÁÁ
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óra topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Lenovo Legion Go S 16/512GB Z1 Extreme
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

((