- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Az hogy kültérre védőcsőben drága gumikábelt húzunk, mert cégeknél van pénz, azt sem szokta betartani a családi ház szerelésekor a hőszivattyús cég aztán x évig nincs is probléma belőle.
Olyan szintű kérdéseket teszel fel, amik már maga a hőszivattyút telepítő cég emberei szoktak csinálni, nem az általános villanyszerelők.
Lehet szerencséd és épp felnéz ide olyan aki önszorgalomból kitanulta, de ez nem automatikus.Mint írta csemberlen, még a kábelezést is a hőszivattyús cég szakembere írja le, hogy honnan hova hány eres kábelek. Az hogy megadsz egy márkát az nagyjából nulla info.
Visszakérdezek:
Az én Opel kocsimhoz milyen gyakran kell kereket cserélnem?
Hiszen megadtam hogy Opel márka és hogy autó...Ilyenkor egyébként lehet alapul venni a gyártó telepítési kézikönyvét kombinálva a gyártó által kiadott műszaki adatlappal, de azt is valszeg neked kell majd kisilabizálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest