- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#89309696 #3560 üzenetére
Regisztráltam az Eon oldalán, ott viszont azt írta, hogy már regisztrálva van ez a felhasználó. Kértem jelszó emlékeztetőt, de semmilyen email címre nem jött, beszéltem a tulajjal (aki egyébként rokon), nála se semmi. Szerencsére van egy fiók törlése menüpont, ahol a felhasználó azonosító és név beírása után törölte a fiókot, ezután létrehoztam újra a fiókot, ekkor már működött és beengedett, benne is van szépen mind az 5 órája és ott már az új óra gyártási száma szerepel. De a telefon még mindig azt mondja, hogy nincs ilyen a rendszerben.
Mindegy, mert beírtam az online felületen, ezentúl ott lesz bejelentve.Azért nem átalány, mert a drága tulaj évekkel ezelőtt odaköltözött ideiglenesen az egyik házhoz hosszabb időre, ő meg szépen fizette a kis átalányt továbbra is minden hónapra, aztán a májusi leolvasásnál jött a pofára esés a többszázezres számláról. Ő meg volt róla győződve, hogy átverték, de nincs itt semmi átverés, simán csak nem érti az átalánydíj fizetését. Hónapokig ott élt, ráadásul télen. Azóta diktálja a villanyokat, csak most segítséget kért, mert a telefonba nem tudta, de online már igen. Felraktam neki az Eon appot telóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest