- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
bluemirage #3355 üzenetére
Amúgy a be táp az mennyire normális így ?
Szerencsére vannak dugaljaim hozzá, amibe 2-2 szál befogadása eredetileg ki van alakítva, bár azok csak 16A esek. Így oda B16A ok.
Viszont wagoval össze tudom hozni a szálakat (bárhol), műhelybe tennék a hegesztőnek 32A dugaljt, oda azért csak mehetne 20-25A ? A vezeték direktbe megy a kismegszakítótól a műhelyig, nincs leágaztatva (kivéve, ha közösítem wagoval.), kb 15-20m.Nem értem, hogy miért nem 2,5-es MCU-val lett lehúzva. Ez jött, hogy értsél.
3Fi felett már szerintem nagyon zsúfolt lenne, így is külön 0 pontok, bár sokat foglal a régi csengő, lehet beszerzek egy kismegszakító kinézetűt.
XBS oké, értem, gondolom a Kanlux is. Esetleg Elmark ?
Schneider-t néztem az 4.5kA ( [link] ) ez nem tudom mit takarAzért nézegetem, hogy egy félére cserélném, mert a fázis sín nem mindnél ugyanott van.
Ha valakinek mégis kellene itt, akkor írjon privit és ingyen küldök kiselosztóval együtt 8-10db XBS-t. Mit ne mondjak csábító ajánlat, de ennyire szar akkor
radi8tor 4500A nem nagyon vágom, hogy jöhet annyi össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest