Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
Dani [Amp]
csendes tag
Szia,
Én azt mondanám, jobban jársz ha bekötteted, még ha rablás is az a pénz (az.)
Három dolog miatt:
1, Lehet hogy többfázisú hálózat van
2, Azon belül is többféle bekötési mód van (reteszelt stb.) - mert ugyi minden lapot + sütőt nem visz el egyszerre 1 villanyóra
3, Ha új a termék, csak akkor él a garancia ha szaki köti be és arról papírt is ad.
Én is értek az alapvető villszereléshez, nagyanyámhoz mégis kihívtam a szervízt hogy kössék be az új tűzhelyt, különber no gari (ez esetben 5 év)
Ha mégis magad csinálod, okvetlen ellenőrizz minden eret fáziscerkával!
Üdv.: Dani -
Bobojsza
aktív tag
en mar kotottem be vill. tuzhelyet, ugyanigy nem tartottam aranyosnak az 5000-kiszallasi es 4000-oradijat amit kertek volna.
Szoval nekilattam, en aki felmentetett voltam fizikabol :C
Es sikerult!
Mondjuk nem mindennel jartam igy, egyszer egy hutot csesztem el igy teljesen....
De most mar tudom miert, mert forditva kotottem be, mielott bekotottem volna egy kis papirra felirtam mi hogy volt, igenam csak a cedula leesett mert nedves volt a huto fala, es mikor visszatettem, forditva ragasztottam fel. Ez utolag derult ki ... Sajnos.
Szoval a tanacsom. Nezz meg egy mukodo, bekotott keszuleket valahol, konyhastudio, ismeros akarki, mindegyik tok egyforma a bekotes tekinteteben. azt jegyezd fel es csinald te is ugy.
Szerintem :) -
pojakcs
senior tag
Először is mindenképpen szakembert hívnék!
A villanytűzhelyek általában 3 fázisról működnek, de beköthetőek 1 ,esetleg 2 fázisra is. Az a két fekete kanóc a gyanús a te esetedben, mert ilyet ritkán csinálnak, nem tudom rá a magyarázatot, mérni kellene hogy mi van a drótokon.
Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest