Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A könyv, film emberi alkotás. És mint emberi alkotás valakinek a nézőpontja. Így, mégha nem is teljes egészében, de egy más által ''megemésztett '' élményt kap az ember.
A természet ilyen szempontból más.
Ott nincs jó vagy rossz, csak vannak az elemek.
Én a halálközeli élmény mellé még hozzáraknám az összes olyan élményt, ami lelki megrázkódtatással jár.
aesir: Jaj istenem te akkor nem ismersz engem.
Megtehettem volna én is, hogy 20ezer forinttal drágább, sokkal szebb telót vegyek emg, de nem tettem.
Ha megtehetem pl. akkor sem fogok pannonia sajtot venni, hiaba finom, es szeretem, de nem...
Ez csupán nevelés ill. szemlélet kérdése.
De valószínűsíthető az általad leírtakból, hogy neked valószínűleg sosem kellett nélkülöznöd, ezért mindig megvehetted , amit akartál, vagy esetleg még annál többet is. ÉN nem, éppen ezért óvatos vagyok , akkor is , ha van pénzem éppen.
Ja és szvsz a pony semmivel sem szarabb mint a jaguár
Legalábbis nekem
MEg az , hogy az ember nem vesz meg minden ''szart'' , bár lenen rá pénze, az még nem jelenti azt , hogy esetleg rossz minőségű termékeket vesz.
---**--**---***---
Mellesleg ilyen tibeti dolgot én is szívesen kipróbálnék..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalábbis nekem