Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #35651 üzenetére
Se válasz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #35652 üzenetére
Óóó, a némasági fogadalmat tiszteletben kell tartani...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #35655 üzenetére
Basszus, először azt olvastam, hogy belerúgtál...
Mindenkinek - de főleg Speed®:
Mennyire alternatíva ez a kinézett EVGA RTX 3060-nal szemben? Régen már volt egy Galaxy-m, ami tesó a KFA2-vel. Igaz, az egy 7300GT volt. Manli-t viszont annyira még nem nézegettem. Bár akad fent egy - két RTX 3070 a gyártótól...[ Szerkesztve ]
-
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35660 üzenetére
Mikor priviben beszéltünk anno, akkor volt szó hasonló kivitelű Manli-ról, Palit-ról, esetleg Gainward-ról. Ezeknél a márkáknál a Galax-ot jómagam viszont többre értékelem.
Írtam az aprójába, meglátjuk, mi lesz. iPon-os cumó, legalább nem eBay, vagy alternate.de, esetleg gyártói. Ahogy néztem az előzmény aprót, szerintem megvették és nem építették be. Végül fél évesen továbbadták nyáron a mostani tulajnak.
A ventikkel meg végül azt léptem meg, amit anno írtál, mint fájó alternatíva: 1db NF-P12 és 3db NF-S12B. A CPU-n levőt kell még picit finomhangolnom.
Masszívságra, tapintásra amúgy bennem az Apache emléke rémlett fel, mikor a kezembe vettem a Noctua-kat. Amúgy a csiribiri doboz elhagyásával sokat lehetne koptatni az áron. Picit fáj ez a parasztvakítás.
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #35653 üzenetére
Az enyém 13 éve kapta meg a mostani külsejét, miután használtan vettem. (és pont most 13 éve ennek... )
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #35665 üzenetére
Igen, az. Amúgy mikor meglátják, akkor kb minden második ember megakarja venni. Aztán amikor megmondom, hogy mennyibe kerül, akkor rögtön zsiráf kategóriás lesz (tök, jó tök jó, de ennyit nem fizetek érte).
Aki csinálja ezeket ismerősöm mondta, hogy egy ilyen méretű és bonyolultságú minta ma már nem áll meg egy 100-as alatt. Ezt hozzászoktam tenni mikor a naiv érdeklődő meg akarja venni a házat.
Mondjuk anno sem volt olcsó, de egy "pénz nem számít" konfignak dukált egy ilyen ház (négy magos proci, mindenki hüledezve nézte minek nekem 4 magos? mikor még kettő is sok?? meg két magos VGA (HD3870X2) meg 1TB-os HDD...) tátották a szájukat a haverok, hogy micsoda maximalista PC, ma meg tök elavult lenne az a cucc, a ház viszont még mindig nagyon cool.
Ha egyszer lecserélem (enyhén a csere mellett szól az, hogy döglődik az első audio kimenet) akkor megkapja az 1466@2669MHZ-es (járt már 3200-on is) Athlon XP vagy a C2D 1600@3200MHZ (laza 100% tuning, nitróval 4GHZ a vége), mert azok a gépeim elég extrémek/érdekesek egy ilyen házhoz.Nálad meg bitang jól néz ki az a vízhűtéses tégely. Az én ízlésemnek túl szellős a házad, folyton aggódnék, hogy tiszta por lesz a gép de amúgy jól néz ki.
Oldalt az a jókora hűtőblokk nem fagyaszt le télen?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
válasz KROK640 #35668 üzenetére
Piszok jól mentek az Athlon XP 1700+, 2500+-os procik, s a E21** és a E8***-es széria is...
A ház porolódik ugyan, de havonta kitakarítom, ha már nagyon gáz a helyzet.
A radi szobahőmérsékletű, de az asztal mögött van még egy MORA 2 is, igaz az most nincs bekötve..
A térkép 1896-os történelmi Magyaroszág összes erdőségeinek átnézeti térképe 188,3x120,4cm méretben. Igazából a nagyobbikat (269x172cm) akartam megvenni az ágy felé, de az akkori asszony nem engedte...
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35660 üzenetére
Egy kis Kolink Satellite:
Előttem az utódom:
Így ismét összejött a jó öreg 80°C Cinebench alatt, mint a CM Elite 110-ben, mikor nem inverz volt a levegőirány. Itt is fordítsam meg a tápot, legyen megint alaplapról szívó a CPU venti és kintről szívjon be a hátsó venti? Lehet, az eLoop így nem lesz az igazi ide?
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #35671 üzenetére
Bizony piszok jól mentek. Egy rakás Athlon XP-n van jeleneleg is, ami még szerephez senagyon jutott, de a sorszám alapján menne mint állat.
C2Dből is van pár főleg 2XXX és 7XXX, cserébe van alájuk olyan lapom ami mindent (is) visz, ha rajtuk van a figyelem.Akkor a radi kezelhető végülis. A térkép meg telitalálat
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #35675 üzenetére
Ma tiszta fejjel újra szétszedtem és rájöttem, berhelés nélkül a táp fordítva nem rakható be.
Maradt a két Arctic P12 reaktiválása az eLoop B12-PS-ek helyett. A CPU ventit visszaállítottam szívóra, a házventi pedig kifelé fúj. így nyertem kb. 5-6°C-ot Cinebench alatt.
Vízszintesen fejjel lefelé felrakva a bordára mintha kiemelkedés után bele akarna kapni a lapátsor. Agyalok a megoldáson, különben 4db eLoop lesz nálam 0dB-s.
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #35677 üzenetére
Azt esetleg elárulod, hogy egy átlagos napon hány órát fut a Cinebench a gépeden?
Vagy esetleg másra is használod?
Nagyon jó móka de nem érdemes rágörcsölni főleg azért mert játékok alatt minden másképp viselkedik, excelhez meg sok az a gép . Filmhez meg már ott a TV.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #35678 üzenetére
Nem érdekelne annyira, ha nem a Nejem gépe lenne...
Nem örülnék neki, ha egyszer pont valami fontos munkája közben fagyna, vagy valami hasonló. Mióta a gyerek megvan, harapósabb. Nem kell a felesleges feszkó...
-
-
Vigneau
félisten
válasz KROK640 #35681 üzenetére
Volt, mikor megkérdezte: "Ugye én nem lettem olyan?" Szerinted, ilyenkor mit mond egy őszinte ember? Csendben maradtam...
eszakas:
Egyben kitaláltam most magamnak egy programot:
1) Satellite: 2db Arctic P12 PST ki, 1db Noctua NF-P12 és 1db Noctua NF-S12B be.
2) Kublai: 1db Noctua NF-P12 és 3db Noctua NF-S12B ki, és 4db Noiseblocker B12-PS be.A lényeg, hogy sajnos pullban nem szerencsés használni a B12-PS-t, pedig a Satellite-ban úgy kellene rárakni a CPU hűtőre.
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #35683 üzenetére
Esetleg egy kicsi vizes CPU hűtő nem fér el?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #35683 üzenetére
Közben meg is léptem, de fordítottam a Satellite-ban a ventik irányán. Így az NF-S12B kintről szív és az NF-P12 pedig lefele fúj. Szvsz nem kizárt, hogy kellene majd néznem egy max. 15cm-es toronyhűtőt idővel.
KROK640:
Pontosan.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #35688 üzenetére
80°C volt Cinebench alatt. Auto-n minden, idő szűkében nem is nagyon szeretnék vele szórakozni.
Majd azt kell megnézni, melyik a jobb felállás: Arctic P12 duó, Noctua NF-P12 és NF-S12B vagy Noiseblocker B12-PS duó. Egy biztos, kintről szív és a lapra fúj a két ventilátor.
-
Vigneau
félisten
Szia Péter!
Ne feledd, 4db van. Abból 1 Black Edition, 3 pedig fehér. A feketéhez nincs csavar, se amortizátor gyűrű és doboz, kábelei természetesen megvannak. Egy fehér nem gyári dobozos, de mindene megvan. Ezeket használtan kaptam biztos forrásból (Szpidi).
A másik kettő fehér pedig bő 1 hónapos, saját magam vettem boltban, 3 év (blokkos) garival Szolnokra.
A héten meló függvényében pont kerül rájuk. Egy biztos, ha mennek, valahonnan olcsón kell 2db 4 PIN hosszabbító, mert csak 40cm-es az NF-S12B vezetéke...
-
smiti
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest