Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz eszakas #28851 üzenetére
Boldog szuletesnapot!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #28852 üzenetére
Köszönöm szépen.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #28856 üzenetére
Hja, első körben lett helyette 2x2x4 dizájnokból, aztán mentek a levesbe mikor beesett a Corsair kitt, mert azzal ment a 2000C9 könnyedén..aztán procicsere volt, a cseredarab rövid időn belül lehalt és ragequit 1155ből..azóta állítólag olcsó 771 témába öltem egy vödör lóvét és így lett a chocapic
-
robogos10
senior tag
Hát ha idővel lehet akkor valami golfos avatart kérek
Csapatás gy is megy
Bár ennyire azért nem kakaos a gép -
Vigneau
félisten
Erről vélemény a GTX 960-am frissítésére?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #28859 üzenetére
Ez meg inkabb visszalepes lenne szerintem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesy
őstag
Isten éltessen eszakas!
www.vakbelmutet.hu
-
marsu
veterán
válasz robogos10 #28858 üzenetére
Csak óvatosan a csapatással ...
... nekik pont nem volt szerencséjük!
Egyre ritkábbak már az ilyen VW Golf autók, kár értük.
Press any key to continue ...
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #28864 üzenetére
No igen. Onnan még mindig hiányzik a hátsó üléssor...
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #28869 üzenetére
Sosem hazudtolod meg magad...
-
marsu
veterán
Azt szokták mondani, hogy a felelőtlenségnek ára van ... Néha túl nagy ára is!
Persze bele lehetne gondolni abba is, hogy mi lett volna ha ...
... ha például nem fordul ki a busz?
... ha egy kisautó fordul ki eléjük egy családdal, apa, anya gyerekek?
... ha ők túlélik? de a család nem éli túl?
... ha túlélik, de egész életükben kerekes székbe kényszerülnek?Azért a 200Km/h óra sebesség már nem kevés! Én is voltam fiatal, én is szerettem odalépni, nekem is volt 250 lovas autóm, én is szerettem érezni az erőt, meg a sebességet, de sosem kockáztattam, és talán felelőtlen sem voltam ennyire. Más az autópályán menni ennyivel, és más napsütésben, száraz úton ...
Itt is nagyon sok minden játszhatott közre, és valóban nem csak a szerencsén múlt hogy ez lett a vége. Egy pillanat tört része alatt megvan a baj, és utána már tényleg lehet gondolkodni, hogy érdemes volt?
Mindig azoknak nehéz, akik túlélik, na meg a hozzátartozóknak ...
Press any key to continue ...
-
-
Mercutio_
félisten
Volvo szimpi , bár van aki szerint a belseje csúnyán öregszik
Mondeo tipikus apuka autó 2 cimbora is ahogy jött a gyerek arra váltott
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #28874 üzenetére
Így van, csak az jó bele. Ha van is, akkor meg ész nélküli árat kérnének érte...
-
Mercutio_
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
válasz philoxenia #28884 üzenetére
Egy rugóra jár az agyunk....
-
Vigneau
félisten
Ha arról van szó, BP-n át tud venni valaki egy CPU-t és elpostázza utána nekem? 0 napos srác keresett meg procival, előre sem akarok utalni, utánvételt sem akarok, személyesen meg nem érek rá mostanában felmenni. Vagy praktikus lenne hagyni és kész...
-
Bjørgersson
félisten
iPonon ma ingyen házhozszállítás van mindenre.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #28893 üzenetére
Ok. De most komolyan...ezek a kiemelt ajánlatok?
-
Bjørgersson
félisten
Én is nagyobb durranásra számítottam, de nem baj, megrendeltem a házat, pont bement 25000 alá. Jövőhét kedden hozzák.
-
radi8tor
MODERÁTOR
2.8%-al lett kb olcsóbb minden ott.
Rendeltem egy bőröndöt pár napja. most ennyivel olcsóbb. De nem rendelem újra mert 1 hetet csúszik akkor a szállítás. (1200 Ft-ot nyernék kb rajta)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
Reggel kint voltam fél 7-kor a Tesco-ban bevásárolni, hosszú sor kígyózott a vevőszolgálathoz, mindenkinél LG 43LH5100 vagy lenovo lapos.
Van egy-két dolog ami megéri ilyenkor BF-kor. Samsung HW-H430-at követtem 6 webshopban, de nem nagyon esett be az ára, viszont az újabb modell sokkal olcsóbb lett, így emag-ról beújítottam egy Samsung HW-K450-et, így megérte, mivel 65-70k alatt nem láttam még egyébként sem sehol.(#28890) Vigneau : Egy próbát megér a doog, írj neki, hogy ha elküldi leteszteled, ha patent minden, akkor elutalod a pénzt. Kíváncsi vagyok benne lenne-e?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest