Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
Hali.
Boldog születésnapot a macskás modinak !
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
F e Z o
veterán
Smiti : Véletlenül találtam Neked egy ASUS házat, ha váltani szeretnél.
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
Nem kell ide reg. Majd 10 éve fenn vagyok, de nemrég kipróbáltam egy gagyi felhasználónévvel, simán működött a dolog.
Ma kaptam meg egy pár ramot. Ezt pl. úgy küldettem, hogy én kitöltöttem a saját címemre a feladóvényt, majd amikor kész voltam, a letöltött nyomtatványt elküldtem emailben az eladónak azzal, hogy nyomtassa i, és ezzel vigye a postára. Tegnap délután ~15:30 körül adta fel, reggel nyitáskor már át is vettem a postán.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #26991 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a dolog, van erre egy passzus az ÁSZFben (9.1.3./5) :
"Amennyiben a feladó az értéknyilvánításban megjelölt összegként nem a tényleges
kereskedelmi értéket tüntette fel, úgy az értéknyilvánításban megjelölt összeg helyett a Posta a
postai küldemény tartalmának tényleges kereskedelmi értékét veszi alapul a kártérítési átalány
számítása során. Ennek érdekében a Posta jogosult a tartalom kereskedelmi értékét igazoló
számla bekérésére. A Posta kárfelelőssége legfeljebb az értéknyilvánítás összegéig terjedhet."Én nem szoktam vele szórakozni, reális értéket írok be, soha nem volt gond.
A postapontos kézbesítést kedvelem, feladás másnapján reggel át is vehető.
Címre kézbesítésnél ha épp nincs ott a címzett, aznap cseszheti az átvételt.
Másnap várhatja megint a kocsit, ha akkor se sikerül átvenni, 3. nap postán.. -
-
föccer
nagyúr
válasz F e Z o #26991 üzenetére
Mennyit kérnek egy ekkora összegű értékbiztosításért?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #26987 üzenetére
6k felett mindent így adok fel, legyen szó a legkönnyebb dologról is, értékbiztosítva 149999Ft-ra. Ugye, ha ajánlott leveled tűnik el a postán - ami velem egyszer fordult elő - akkor a posta 15+1x kártérítést fizet, ha egy ilyen tűnik el, akkor ugye 150k. Tehát egyszer igazán eltünhetne már egy küldeményem.
Amit még nagyon szeretek benne, hogy ebben az árban van nyomkövetés is.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #26986 üzenetére
Valóban csinálnom kellene egy vatera reget, hogy olcsóbban postázzak nagyobb csomagokat. Ma 1240Ft-ot nyomtam el a 3 venti elküldésére, ajánlottan és elsőbbségivel. Utóbbi nélkül 1040Ft lett volna, de mivel azonnal megkaptam a pénzem, úgy voltam vele, hogy nekem is illik a lehető leggyorsabbnak lennem.
Remélem, a vatera reg és a vele járó postázó kedvezmény még nem fizetős.
Mercutio_:
Ha szemre ennyire tuti, akkor el kell pattintani, mese nincs.[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
Próbaképpen csináltam egy 2GB-s ramdisk-et, feltoltam rá a firefox-ot, a cache-csel együtt. Patent gyors lett, mindössze a kikapcsolás és betöltés lett lasabb, tekintve, hogy el kell mentenie a 2GB-s file-t.
Egyébként nem gondoltam, hogy a proci is beleszól a ramdisk sebességébe.i7 3770@3400MHz 1866MHz cl9
i7 3770@4100MHz 1866MHz cl9Ma a szolnoki 9-es postán 5 percben gyorstalpalót tartottam az ottani postásnéninek, hogy mi is az a MPL vaterafutár, 2kg-ig, 1 munkanapos, 150k-ig értékbiztosított üzleti csomagfeladás 950Ft-ért, mert nem tudta, s nem hitte el, így telefonos segítséget is kért. Legközelebb biztos emlékezni fog rám.
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #26983 üzenetére
Még bontatlan, a heatpipe felül van és úgy nézem nem fér be a ház merevítése miatt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Valakinek Asus STRIX GTX950 50k-ért?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
robogos10
senior tag
Sziasztok kicsit..... Meg kesve de utolag is kellemes unnepeket
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26978 üzenetére
Már azt hittem, itt vetted. Ezek szerint van még PH!-n túli vásár...
Én kb. 4k-ra teszem fel majd az egészet. Hátha elviszik majd ennyiért.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #26976 üzenetére
Boltból azért szerintem nem rossz annyiért, 2011-ben valami 2200 körül vettem őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26975 üzenetére
Az szép, meg kell hagyni.
Amúgy miből áll maga a készlet? A PWM-hez találtam egy potmétert és gumirögzítőket. Ezen felül pedig az, ami a sima 1201-nél: a doboz és a csavarok.
-
Bjørgersson
félisten
-
Cheesy
őstag
Kb. 1,5 hét és lesz egy eladó FSP Aurum Gold 400W-om.
3 éves, garancia már lejárt, tavaly portalanítottam. Szerintetek mennyit kérhetek majd érte?
Ami jön helyette: Seasonic S12II 520Wwww.vakbelmutet.hu
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26969 üzenetére
Nálam van 2 db, meg egy PWM verzió a szekrényben.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26967 üzenetére
Pontosan mi?
-
-
Vigneau
félisten
A libafos zöld SWiF2 12cm normál és PWM képvisel napjainkban még valami értéket? 2+1db-ot találtam 2 szintén 12cm-es Wing Boost társaságában a szekrényben.
-
föccer
nagyúr
válasz F e Z o #26961 üzenetére
Az aluminium vázat csinálta kézzel. (azaz vágta). a többi 3d nyomtató.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
smiti
veterán
-
Cheesy
őstag
BÚÉK skacok!
www.vakbelmutet.hu
-
Samtya
senior tag
válasz Bjørgersson #26954 üzenetére
Akkor tippelnék én is egyet: Kossuth Lajos.
Mercutioról meg sokáig azt hittem, hogy Don Quijote. -
föccer
nagyúr
válasz F e Z o #26952 üzenetére
Hát, igazándiból nem tudom pontosan belőni, de mindenképpen i5, illetve a felett, hogy ki tudjam használni a memoriáknak az 1600mhz alap órajelét. Elég sokat dobna az érzésen. De ezek is 55k-nál kezdődnek...
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Jesszum pepi, milyen árakon vannak a processzorok. Asszem végtelen irdőre jegelem a procejtet, hogy upgradeljem a gépet.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #26947 üzenetére
Szia Justin Bieber
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26947 üzenetére
Gyanús vagy Te nekem egyre jobban...
-
Bjørgersson
félisten
BÚÉK fiúkák!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vigneau #26944 üzenetére
Sokkal jobb helyről indulna a géped, ha lecserélnéd a fedlapot. Sokan csinálják ezt. Nekem is sikerült vennem egy hibátlan gépet, aztán proci hűtő tisztítás során derült ki, hogy pofára volt ejtve a gép (zsanér egyik csavarja kitörve az alsó részből). De kívülről nem lehetett megállapítani, hogy sérült. Talán, ha hajlítgatom a zsanérját és nézem nem-e mozognak a csavarok.
⭐ Stella
-
Vigneau
félisten
válasz radi8tor #26943 üzenetére
Pont az a muris, mikor használod a laptopot, akkor a fedlapot nem is látod...
sephi:
Csupán a fedlapon lévő sérülésbe kötött bele. A teljesítmény oké volt, de a fedlap volt a baja. De ugyanúgy nem vitte el Tamás ASUS X550-ét, mert annak meg nem látta a piros feliratozású billentyűzetét.[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Jó reggelt Mindenkinek!
Csak azért ugrottam be, hogy Boldog Új Évet Kívánjak a Topik lakóknak.
-
Vigneau
félisten
Feldobtam a korábbi Y580-am. Ha érdekelne valakit, majd szóljon.
-
szasanyi
félisten
B.U.É.K. mindenkinek!
-
F e Z o
veterán
Hogy tudom a windows update-et kikapcsolni windows 10-ben? Registry-ben esetleg? Gépház/Frissítés és biztonság nem tudom kikapcsolni. Most ráadásul egy verziószám miatt oprendszert is frissítene, de azért azt csak ne már mobilnettel...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!
A Diginél a tv koax, a net nem utp kábelen jön?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Lakásban találtam optikai kábelt, ez melyik cégé lehet, illetve lehet, hogy ezen jön majd a net?
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #26917 üzenetére
Maga sprofilu memória mellett nem fog elférni. Csak átfutottam a cikket, de nem látom, hogy milyen TPD értékű cpu-hoz javasolják, de túl sokat nem nézek ki belőle.
-
Vigneau
félisten
Mi a véleményetek erről a hűtőről?
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek, aki ide szokott látogatni!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Speed® #26911 üzenetére
De-de. Én benéztem.
A laposban van egy Radeon HD 6470M "dvga." Tudtommal a HP az Elitebook kategóriában leszabályozta, hogy nem lehet az IGP és a dVGA között váltani.Ja Radi, nem akarok epéniszt méregetni. Csak egy fórumtárs ideadta, míg nem találok megfelelőt. Mármint ami a pénztárcámnak is megfelelő. Lehet azzal a nem titkolt szándékkal, hogy hátha megveszem.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26901 üzenetére
Nem, nekem elég a 100/50 Mbit/s is. Bár most a tv, telefon, net trióért kevesebbet fizetek majd, mint eddig csak a 20/2 netért. 4720Ft kontra 5344Ft
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest