Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
-
smiti
veterán
Srácok!
Az Origin bejelentkező ablak miért nem jegyzi meg a jelszót mostanában? Régebben nem volt ilyen gondom, szépen elindult a Win-nel együtt de mostanában mindíg kéri.
-
Bjørgersson
félisten
Találkoztatok már ilyen enable/disable szarsággal? Pár napja lettem rá figyelmes, vezérlőpultban semmi ilyenre utaló bejegyzést nem láttam, nem tudom mi rakhatta oda, de rohadtul zavar, mert pont a Futtatás rendszergazdaként helyére került.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11854 üzenetére
Ikon kereső szolgáltatás, uninstall. Valószínűleg vmlyik progi felrakta orvul (ala' google search bar).
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Rohadjak meg ha látok bármi olyat.
Megtaláltam, az AutoCAD csinálja....................
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szasanyi
félisten
No, csak megkérdezlek benneteket, mert némileg értetlenül állok amit a "foglalkozási ártalmam" tovább ront. Már mint a dolog megítélésén.
Beszéltem a sipi85 nevű arccal - aki a HA-n árul új cuccokat -, alaplap és CPU ügyben. Azt mondta, hogy az általa meghatározott áron (ez bolti, számlás árhoz képest ált. kevesebb mint 10% a megtakarítás) csak akkor rendel (most figyelj: nem küldi a cuccot, rendel!) ha előre elutalom a teljes összeget.
Na, most a kérdésem: ez csak szerintem nem normális elvárás? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy van olyan (hülye) ember, aki ezt felvállalja ilyen csekély árkülönbözet, a hozzámszólagarancia és ugye az előreutalásos kockázat miatt.
Vagy csak én látnám rosszul a dolgot? Bár kétlem, de kíváncsi vagyok általános-e a véleményem. -
eszakas
senior tag
És ezt mi módosíthatta angolra?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #11859 üzenetére
Karácsony közöledtével egyre felelőtlenebbek az emberek, elkapja őket a vásárlási láz, ilyenkor a legtöbb az átverés, és évente 1-1 új webshop is nyílik ebben az időben csak átutalással történő fizetéssel, személyes kapcsolat nélkül...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ST05
őstag
-
szasanyi
félisten
válasz Samtya #11864 üzenetére
Igen, többek között ez is az egyik fontos körülmény ilyen esetben. Ha csak 1x egy hw-t gariztatni kell és persze küldözgetni saját költségre, és máris bebukva a kevés árelőny. És még ott van a mutyisgari, amivel nem lehet semmit kezdeni az eladó nélkül - akivel ugye számos dolog történhet 3 év alatt, még rosszindulat és feltételezgetés nélkül is!
Én oda jutottam - már sokadjára -, hogy ennek értelme nincs. 70-80k esetén a +10% kifizetés mellett nyugodtság van, mert van hivatalos és 3. fél nélkül s intézhető garancia + garifutárral, ami ráadásul költségmentessé teszi a mutatványt.ST05: szó sem lehet róla! Olvasd el mit írtam, és ha értelmezd világosan látszik nekem mennyire lehet alternatíva egy ilyen ajánlat. Másrészt: hol van olyan üzlet ami hasznonnal kecsgtet, de 0 befektetésel és 0 kockázatvállalással jár? Kvázi azt akarja egyoldalúan, és minden költséget és kockázatot a megrendelő vállaljon. Ez szerinted korrekt? A mesében sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
ST05
őstag
válasz szasanyi #11859 üzenetére
"ez csak szerintem nem normális elvárás? "
kérdem én, akkor szerinted mi volna a normális menete ennek?
kérdezhetném azt is, van olyan eladó itt aprón, aki nem így csinálja, esetleg előre küldi a terméket?"és minden költséget és kockázatot a megrendelő vállaljon"
melyik eladó vállal a vevőért kockázatot illetve költséget?
MItnha ez eddig nem igy lett volna mindenkinél ..
egy emerico miben más? vagy bármely másik tag?
vagy ezeket az árúsokat most fedezted még csak fel? Nem értelek dögöljön meg a lovam -
Bjørgersson
félisten
-
Vigneau
félisten
Viszont az utánvételes móka is érdekes az eladó szemszögéből. Főleg, ha teljesen vadidegen újoncokról van szó. Nincs jó megoldás, max. a személyes találkozó sok esetben, hacsak nem a világ ellenkező pólusain él a két fél.
Apropó, mit takar az apróban a megtekintve: xx? Ahogy IP-ről néztek meg, vagy a kattintások száma?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #11873 üzenetére
Utánvéttellel is lehet venni fél téglát, mondjuk tápegység helyett 20k-ért...
Használt terméknél valóban az az ideális, ha személyesen veszi át az ember a terméket, s ki is tudja esetleg próbálni, s van még rá kiskergarancia is vagy marad a régi jó bevált szokásnál, csak régi ismerős arcokkal üzletel az ember.
H2O über alles!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Száguldozók figyelmébe: 193 km/h-val rántottak egy kocsit a betonfalnak
400G erő hatott a "benne ülőkre". Sokkoló videó. De talán eljut azokhoz, akik nyomják neki még a városban is.
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #11877 üzenetére
Rendesen behorpadt az eleje.
Egyébként aki így vezet úgyis le fogja szarni, mert vele ilyen úgysem történhet.
-
smiti
veterán
-
szasanyi
félisten
Én nem utalok előre ismeretlen, ellenőrizhetetlen arcoknak semmit, nem még közel 80k-t. Illetve, hogy pontos legyek eddig volt egyetlen (!) kivételt Mercutio_ esetében, de ha úgy tetszik ő nem volt olyan ismeretlen - meg persze gond sem -, és tőle is a sógorom hozta el.
Apropó a sógorom, aki egyébként rendszeresen jár Bp-en igaz nem mindig ugyanolyan időközönként - ő akár személyesen átvehetné és fizethetné. Na de olyat, hogy a megrendeléshez is előre fizesd ki a teljes összeget... ne is haragudj, de ha ennek a problémának a lényegét nem érted akkor sajnálattal közlöm, hogy senki más sem tudja értésedre adni.
Talán még az utánvétel is jobb annyival, hogy ha az eladó pénzt akar kapni, akkor a valós adatait kell megadnia és kapok valamit amiből ki lehet indulni. Mint említettem foglalkozási ártalom is, mert sok hasonló ügyben kellett eljárni így elég nagy tapasztalattal rendelkezem első kézből, de személyes érintettséggel - és ez az, amit ezután sem tesztelnék magamon! És aki mai napság nincs egészséges bizalmatlansággal és ész nélkül utalgat csak mert egy ismeretlen ember állít vmi teljességgel ellenőrizhetetlen de viszonylag jól hangzó dolgot, az meg is érdemli. Ezt egyébként úgy hívják, sértetti közreműködés. Ja, persze sok pirospontja volt, ami enyhítő körülmény... nem, még sem. -
Cheesy
őstag
Az. Ott. A falon. Micsoda
Ekkora képátlóval...[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #11883 üzenetére
Az órára gondolsz? Vagy mellette arra a vékony nemtudommire?
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #11877 üzenetére
Elég kemény. Itt már mindegy, hogy be vagy-e kötve vagy hogy van-e légzsák vagy sincs.
Mondjuk a valósághoz hozzá tartozik, hogy a legritkább esetben van csak az, hogy az ütközés során a teljes mozgási energia elnyelődjön. Legtöbbször a gépjárműnek (vagy inkább a roncsnak) jelentős sebessége marad, ami nagy mértékben csökkenti a fellépő gyorsulást (ami jelen esetben ugye negatív), ezzel javítva a bent utazók túlélési esélyeit.
Az ilyen családi autókat nem arra tervezik, hogy ekkora sebességgel ütközve védjék meg az utasokat.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ST05
őstag
válasz szasanyi #11882 üzenetére
ez tetszett Teljes mértékben igazat is adok, én csak arra próbáltam utalni ( nem pénzt) mint amire a törpiek is, hogy más választásod nincs, marad a megbízható ismerőstől új hardver ( de ilyened sincs, mivel akkor nem merült volna fel a kérdésed ) tehát nincs más választásod, mint az üzletből ,vagy webshopbol vásárlás
föccer: az sajnos nem projektor, már nem emlékszem mi pontosan, de régi viszonylag,
vagy 2 éve volt háttérképem folytatás : workstations -
Bjørgersson
félisten
Kinek is van innen 300R háza?
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #11890 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy embe kollegának.
-
Bjørgersson
félisten
Akkor jól tippeltem, köszi.
szerk.: Valóban, írja is az adatlapja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rypejakten
addikt
-
smiti
veterán
A Modikat és az Apródokat kérdezném, egy terméket mennyi idő után lehet megint meghirdetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest