Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Azok a gépek amik AVCHD 2.0-ba mentenek, már tudják a 60 kockát FullHD-ben, Ilyenek pl. az újabb Sony SLT, Panasonic, Olympus m4/3 gépek, Canonból még nincs elérhető áron ami ezt tudná, de ha elég a "sima" 720 soros HD, akkor viszont szinte bármelyik Canon DSLR-t választhatod. Nikonból pl. a D5200 tud 60i-t 1080-ban.
narumon:
Ha szeretne lassítás effektet használni a filmben, akkor kell a nagy sebességű rögzítés. Ha pl. 60-at széthúzod 24 kockára másodpercenként, akkor 40%-ra csökken a sebesség, ami elég hatásos tud lenni ha megfelelően alkalmazzák.
Bár ahogy most olvasom Hito-nak pont a nyers 60fps látványa tetszik, ez tényleg szubjektív, illetve attól is függ mi a végcél. Saját használatra készült videók, vagy televíziós műsor, vagy film. Mindegyikre más-más képkocka-sebességű végtermék kell, mert az össze-vissza konvertálás (főleg 30-25/24 esetén) elég kompromisszumos. Ezért a végcélt figyelembe véve kell felvételnél is beállítani a gépet.
Saját házi használatra természetesen mindenki azt állít be amit akar, ha neki a 60 fps látványa bejön, akkor hajrá.Egyébként 60-ból még mindig könnyebb utólag bármit csinálni, akár 24/25-öt, akár lassítást, így ha megteheti (bírja tárhellyel) akkor nyugodtan.
Egyébként a moziban is kezd terjedni, és várhatóan az új őrület lesz, hogy a szemet mégtöbb információval bombázzák.
Példának okáért itt van az új Hobbit film, amit a lehető legtübb helyenmegpróbálnak 48 képkockával vetíteni, de James Cameron már 60-at szeretne valamelyik későbbi filmjében...
Kész...
-
narumon
őstag
Én el nem tudom képzelni mire kell a 60fps, én még a 30-at sem használom 23.976-al (24fps) filmezek mindig. Vicces, hogy amikor blockbustereket vesznek fel 24fps-el akkor azt állítja az ember, hogy a 60 az igazi. Persze kérdés mit akarsz csinálni. Engem az 50-60fps elfolyós képe kimondottan idegesít, de hát embere válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest