Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Stauffenberg #33350 üzenetére
Rec709 kicsit többet enged vöröseknél mint az sRGB. Együtt lehet vele élni tulajdonképp, de azért ott is kapaszkodni kell a vörös árnyalatok beállításánál. Gondolom ezért nem cseréli le a YT.
SRGB nagyon patkány, ha vörös árnyalatokról van szó.
10 éves Samsung tévém tudja a P3 színteret. Nyilván nem DCI P3-ra kalibrálom, már a 2,6-os kimeneti gamma miatt sem. Mondjuk szemre kb. 2,3-ig tudom felhúzni a készülék settingjében. Az sRGB gammát (kb. 2,1) nem tudja.
Resolve-ban igen elbaltázott az Apple gamma. Nyilván szőrszálhasogatás szinten. -
hibavissza
veterán
válasz
Stauffenberg #33350 üzenetére
Nekem ezért van a monitoromban is elmentve több kalibrált preset is eltérő fénysűrűségekre. Van az olvasós meg a fotó/videó szerkesztős.
Próbálgattam én is egy időben, de az én monitorom katasztrófa 100 nit alatt. Elengedtem. Tettem egy kislámpát a monitor mellé. Az jobban vakít
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest