Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukcaman
senior tag
válasz
hibavissza #31937 üzenetére
Köszi
60év feletti ismerősömnek mutattam, neki gyors volt. Mondam neki, hogy nézze meg még párszor és lassabbnak fogja látni
Utána már tudta élvezni.
Eddig fesztiválosnál meg nagyobb városoknál láttam ezt a stílus. Na meg ennél az autósnál. A zenét meg erről szedtem le, persze nem közvetlenül.
Zenének először skryllex szolgáltatta volna a gyorsaság miatt, már majdnem elkészült a teljes vágás, aztán abba is hagytam. A szokásos egymásutániság és a zenére való mozgás jellemezte. Szóval nem tetszett, ezért is kellett egy tőlem szokatlan vágási stiló -
vond
MODERÁTOR
válasz
hibavissza #31937 üzenetére
Szerdán leszek 44, de nekem kiszabottul tetszik!
A világ összes ideje nem lenne elég, hogy egy ilyet összerakjak.Én most ilyen kevésbé kreatív dolgokkal (is) foglalatoskodtam. Szombaton délelőtt meg is vágtam, aztán mentem vissza újabb 6 órát forgatni, majd este kilenckor rohanás át táncversenyre fotózni.
Éjjel 1-kor értem haza, és napközben nem is ettem semmit. Csak egy csöppet készültem ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest