Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz MrChris #23329 üzenetére
Nem olyan vészes ez a tömeg szerintem. De bírom én, kemény csávó vagyok. Amúgy hihetetlen, mennyit számít a gyakorlás, a hozzászokás. Majd Te is megtapasztalod, ha sokat használod. Eleinte 1-2 óra után is majd leszakadt a karom, fájt a hátam, minden bajom volt. Aztán pár hét intenzív használat után már nagyon ráállt a testem. Kialakult, hogy mi a kényelmes tartás, hogyan a legkevésbé megterhelő használni.
Egy szilikon darabot én is tervezek majd applikálni a fogantyúra, oda a csavar köré. Bár tudom, hogy nem fogom állandóan használni, ahogy a monitort sem. Biztos, hogy sokszor lesz olyan, hogy csak simán, az egykaros gimbal, meg a G9+obi.
A Boya puskamiki elhelyezésére kéne még valami okosat kitalálnom. Eddig csak simán befogtam a G9 vakupapucsába, viszont így underslung módban beleütközik a hátsó motorba. Ha meg valahova a gimbalra rögzítem fel, akkor meg nem mindig arra néz, amerre a kamera, meg eléggé zavaró is oldalt, vagy akárhol. Majd még agyalok rajta, de ha van ötleted, szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest