Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vond

MODERÁTOR

válasz MrChris #23329 üzenetére

Nem olyan vészes ez a tömeg szerintem. De bírom én, kemény csávó vagyok. ;] Amúgy hihetetlen, mennyit számít a gyakorlás, a hozzászokás. Majd Te is megtapasztalod, ha sokat használod. Eleinte 1-2 óra után is majd leszakadt a karom, fájt a hátam, minden bajom volt. Aztán pár hét intenzív használat után már nagyon ráállt a testem. Kialakult, hogy mi a kényelmes tartás, hogyan a legkevésbé megterhelő használni. :)

Egy szilikon darabot én is tervezek majd applikálni a fogantyúra, oda a csavar köré. Bár tudom, hogy nem fogom állandóan használni, ahogy a monitort sem. Biztos, hogy sokszor lesz olyan, hogy csak simán, az egykaros gimbal, meg a G9+obi.

A Boya puskamiki elhelyezésére kéne még valami okosat kitalálnom. Eddig csak simán befogtam a G9 vakupapucsába, viszont így underslung módban beleütközik a hátsó motorba. Ha meg valahova a gimbalra rögzítem fel, akkor meg nem mindig arra néz, amerre a kamera, meg eléggé zavaró is oldalt, vagy akárhol. Majd még agyalok rajta, de ha van ötleted, szívesen fogadom. ;)

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés