- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrChris #23329 üzenetére
Nem olyan vészes ez a tömeg szerintem. De bírom én, kemény csávó vagyok.
Amúgy hihetetlen, mennyit számít a gyakorlás, a hozzászokás. Majd Te is megtapasztalod, ha sokat használod. Eleinte 1-2 óra után is majd leszakadt a karom, fájt a hátam, minden bajom volt. Aztán pár hét intenzív használat után már nagyon ráállt a testem. Kialakult, hogy mi a kényelmes tartás, hogyan a legkevésbé megterhelő használni.
Egy szilikon darabot én is tervezek majd applikálni a fogantyúra, oda a csavar köré. Bár tudom, hogy nem fogom állandóan használni, ahogy a monitort sem. Biztos, hogy sokszor lesz olyan, hogy csak simán, az egykaros gimbal, meg a G9+obi.
A Boya puskamiki elhelyezésére kéne még valami okosat kitalálnom. Eddig csak simán befogtam a G9 vakupapucsába, viszont így underslung módban beleütközik a hátsó motorba. Ha meg valahova a gimbalra rögzítem fel, akkor meg nem mindig arra néz, amerre a kamera, meg eléggé zavaró is oldalt, vagy akárhol. Majd még agyalok rajta, de ha van ötleted, szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest