Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
narumon #2002 üzenetére
Nem az a 10%, akinek az a fontos, hogy RAW-ból készüljön a filmje... hanem az a 10%, aki a piacon elérhető legjobb minőséget szeretné és ez többnyire főleg presztizs... a kereseti árszint teteje...
Amúgy meg tényleg nem "csak" a gépen múlik, de ha te vagy az egyedüli, aki ilyen technológiai "vívmányt" használsz a piacon, akkor egy lépéssel előbbre vagy mint mások értékelésben... én ezért is tartom azt, hogy nincs konkurencia... mindenkinek a saját munkáját kell figyelnie, és azt próbálni folyamatosan a lehető legmagasabb színvonalra felhúznia... mind eszköz, mind tudás szintjén.
Persze mindkettő korlátos... az egyik anyagi - üzleti megtérülés, a másik meg emberi oldalról.Az utóbbira csak azt reagálnám, hogy láttam már videóst, aki egymaga 3 "kamerával" dolgozott....
1 dslr-el a kezében, egy kis home p*rnó forgatásra sem alkalmas videókamerával és hogy ne érje szó a ház elejét... beiktatott még egy androidos telefont. (persze értem én, hogy biztosra akart menni, és erről az oldalról, semmi kivetésem, de mi értelme van letűnt kor minőségét produkálni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux haladóknak
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest