Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EkSYS
senior tag
-
EkSYS
senior tag
válasz Gravity1234 #5731 üzenetére
Szia!
Én videóztam régen. Pont véletlen esküvőket
Igen, kell az engedélyük és ha rám hallgatsz akkor amikor megkötöd velük a szerződést már ott rögzíted hogy hozzájárulnak vagy sem.
10 ből 9-szer szokták engedni.
üdv
bEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
azért azt OFF-ba megjegyzem hogy törvény ide vagy oda..a vevőnek igaza van. Mert ha mégse lenne akkor is elhíresztelik hogy micsoda tróger volt a videós, ha esetleg nem jó száj ízzel távoznának. (Szomorú tapasztalat) Hiszen a párocska veled van kapcsolatban, az esküvőn a sok tíz, száz vendég meg velük. Szóval egy rossz, meggondolatlan butaság és rögtön akár százak adhatnak rólad rossz feedback-et egy kvázi ad-hoc baráti referencia kérésnél.
Persze szvsz ez elkerülhetetlen minden bizniszben eljönnek azok a "droidok" amelyeket nem kerestünk
Tudni kell leszerelni és kiengesztelni őket, hisz sokszor olyanért kapják fel az iszapot amit el sem mondtak hogy elvárnak, a ÁSZF-et meg az SZMSZ-t persze nem olvassák el mert szerintük a videós dolga hogy videózzon. Utólag meg "nem lehetne esetleg így meg úgy, megnézhetnénk a felvételt itt meg ott ..." És amikor rájönnek hogy az ő hülyeségük miatt esetleg nem lett valami megörökítve akkor meg megy a puncs rosszabb esetben fenyegetőzés.
De ez már egy másik történet
bEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz SidCorky #6261 üzenetére
Szia !
Én esküvőztem még a honfoglalás előtt. Szerintem a tuti egy Rode puskamiki meg egy mikroport (csak ez meg serceg ha az ügyfél épp vakarózik .
De 40-50-ért elég szegényes szerintem a választék ha újat akarsz. Használtan lehet kifogni egy-egy sennh.-tEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok! Valakinek 5D mk IV? Érdekelnének személyes tapasztalatok?
(Pl. jobb videót csinál mint egy Galaxy S7 ?Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Érdemes körbenézni hogy (figyelembevéve a topic nevét!) hogy még ma is milyen sokan videóznak 5d mk2-3-al, pl. esküvősők, akár kisebb stúdiók. Ezt persze a canon is felismerte, és bár az mk2-3 is meghekkelhető volt a lantern-nel ami segített, de azért lehetett volna egy kis bizniszt csinálni azzal ha megtámogatják ezt a vonalat is. Úgy néz ki nem tették.
A magánzók nem fogják megvenni, mert ahhoz már túl drága, a profik meg ennyi pénzért ezek szerint mást vesznek c300mkII-t mondjuk (bár az lehet kicsit több)
Kérdés lesz e pl. mkV, akar a canon dslr videóból bizniszt csinálni.Igazából bármit megtehetnek
??Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Lumix G9-el van valakinek tapasztalata?
Ez a 4/3 mennyire használható a való világban?Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz MrChris #9612 üzenetére
kösz... nem akarok venni..jelenleg egy mk3-al nyomom, de csak pusztán és szigorúan privat life.
Kíváncsi vagyok mennyire "praktikusak" panák a professzionális világban. Mióta megvan az mk3, elég sok víz lefolyt a Dunán meg a dslr videózásban , Soha nem bírt egy komolyabb pana a kezem közé kerülni.Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Mivel érdemes manapság videót szerkeszteni? Persze szigorúan jogtiszta elérhető programra gondoltam.
(Előre is elnézést kérek ha ez a kérdés ebben a formában valamilyen szabályt sért)köszi
Eki - az eredeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest