Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #1446 üzenetére
A mérethez hozzátenném, hogy a tartalom se mindegy. Ezért is jó a CRF. Feleségem zongorás tanítványairól (vagyis tök statikus téma) készült 1080p 30 FPS videók, 6-9mbps közöttiek. De 2.5mbps-ra összenyomva is szinte tökéletes.
Ha youtube a cél ahhoz is elég, hiába nyomod fel 30-40mbps-ra nem lesz jobb. Hogy rendes minőségű FHD videót láss a youtube-on ahhoz ki kell őt cselezni, az 1080p videót konvertáld fel 1440p-be és azt töltsd fel.
-
Rodzser Mór
senior tag
Nem tartom kizártnak, ha jól sikerül a videószerkesztés a konvertálást, véglegesítést beleértve, akkor törlöm a forrásfájlokat és a közbülső fájlokat, mert csak galiba lesz belőle és úgyis azért munkálkodom rajta, hogy a szerkesztett videó testhezállóbb legyen.
Írtam, hogy VideoProc programmal szerkesztgetem.
Több kamerával rögzítettem. Amit most szerkesztek, az akciókamerával készült 1080p 25FPS-ben MP4 formátumba rögzít. A másik egy Sony kompakt gép, MTS kiterjesztéssel rögzít, az 1080p 50i-vel. Kültéri felvételek, mondhatni amatőr kamerázás és felszereltség. Semmi komoly. A forrásanyagokról most többet nem tudok mondani. -
válasz
Rodzser Mór #1446 üzenetére
A videó felbontás, képkocka sebessége irreveláns. A méretet 2 dolog határozza meg:
- a hossz
- a bitráta (videó+hang)Amúgy meg simán archiválhatod a nyersanyagot a projekt fájlal. Abból évekkel később is "bármibe" kiexportálhatod, vagy akár módosíthatod.Hiába teszed el jó minőségben kiexportálva, azon már semmit nem tudsz módosítani. Legyen az egy elírás, vagy vágási hiba. Plusz ha tényleg ProRes-be mented, sanszos, hogy nagyobb lesz a kiexportált videó mérete, mint a nyersanyag.
Persze rébuszokban, általánosságban, mert se azt nem árultad el milyen programmal, dolgozol, se azt, hogy mivel lett felvéve (a forrás anyagok mérete/paraméterei). No meg hogy egy home videó, vagy egy termékbemutató lesz belőle. -
MrChris
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #1444 üzenetére
Én is szerkesztem (Resolve, korábban Vegas), majd exportálom egy átmeneti formátumba és abból kódolok feltöltésre, archiválásra, akármire. A 'nagyok' is így szokták, különben mindig újra kellene renderelni, megőrizve az eredeti esetleg nagy méretű különböző fájlokat, elérési útvonalakat... Átmenetinek azaz a szerkesztőből kimenetként valamilyen prores szokott lenni (dnxhd 422/10, ami ~220mbps), de lehet más is.
Természetesen tud. Az MP4 egy konténer, abban sokféle kódolás lehet. Sokáig én is tartottam a konvertálásoktól, de ezekkel a programokkal ésszel használva nem lesz minőségromlás.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
MrChris #1443 üzenetére
Köszi szépen. De amiatt nem jó ez nekem sajnos, mert szerkesztem is a videókat, vágás, fűzés, átmenet, felirat, effektket, hang stb... Mint általában egy videószerkesztő. Így a konvertálás kevés ide.
Eseteg arra kíváncsi lennék, hogy a videószerkesztővel készre csinált MP4 fájlból, tud-e kisebb méretű MP4-re kódolni, hogy ne legyen látható minőségromlás és hozzon is azért értelmezhető méretcsökkenést, amiért megérje vele foglalkozni. Habár nem sok videóanyagom van, de azért szeretném az optimumot megtalálni.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #1442 üzenetére
A leghatékonyabb és legjobb minőségű kódolást az ffmpeg adja. Lehet vele GPU kódolni h264 és 265-t is. Parancssoros annak minden előnyével, hátrányával, ebben tudok segíteni és akkor nagyon kényelmesen content menüből (jobb gomb legördülő) kb. egykattintásossá lehet tenni. Ennek van grafikus felületű változata az xmediarecode. CRF kódolás az ajánlott 18-24 közötti értékkel, 18-as alatt már nincs javulás, 24 felett meg rohamos a romlás mértéke. Sok videózás alatt a 23 vált be.
-
Rodzser Mór
senior tag
Valóban H264-gyel kódol a program, de lehet H265-öt is választani, de azt hardveresen nem tudja, csak szoftveresen és az bődületesen lassú, emaitt marad a H264. VideoProc ingyenes szerkesztőt használom most. Párat már kipróbáltam, eddig ez a legjobb eddig a lehetőségekhez képest szerintem. (A Davinci Resolve-ot meg nem tudom kipróbálni, pedig jókat olvastam róla, mert a gépemben még gyengébb videókártya van, emiatt nem enged tovébblépni a program a kezdőképernyő után.) Van lehetőség Low, Medium, High és Lossless minőséget beállítani, a bitrátát is meg tudom adni, pl a Medium-ot választva 4125 kbps ad a gép. De manuálisan magam is beírhatok oda értéket. És HW és SW kódolást is lehet választani.
Azért fáj ez a mérethízás, mert ha fel akarnám tölteni tárhelyre vagy Youtube-ra a 60 GB videót, az igen sokára menne fel. Meg foglalja a tárhelyet is.
Csinálok összehasonlításokat, még gyengébb irányba nem állítottam, lehet, hogy elég lesz a Low beállítás is. De úgy vettem észre, hogy a Konstans bitrátát nem szabad választani, mert láthatóan csúnya lesz a videó a gyorsabb kameramozgásoknál és a fény és színváltozásoknál. Ha pl egy teknősbékát filmeznék állványra rakott kamerával, vagy fix helyen ülve, fix fényviszonyok mellett beszélnék a kamerába, arra talán jó lehet a Konstans bitráta.
-
válasz
Rodzser Mór #1440 üzenetére
Elég szubjektív a dolog, hiszen az attól függ. De a lényeget leírtad. Változó bitráta esetén alkalmazkodik a tartalomhoz, ami adott esetben hatalmas méretet eredményez. Ezért kell jól felparaméterezni, hogy picit kordában tartsd.
A fix meg értelemszerűen akkor jó, ha pl. be kell férni egy bizonyos méretbe, könnyen kiszámítható, cserébe ahol kellene ott nem tud kilépni a keretből, és ahol nincs rá szükség ott pazarol.
Próbáld meg csökkenteni a qulity csúszka paramétert, így limitálhatod az átlagos bitrátát, kisebb fájlméretet fogsz kapni. Erre sincs recept, ki kell tapasztalni. Kijelölsz egy rövid videót, és kitapasztalod mekkora "quality" beállítással kapsz még számodra elfogadható tömörítést. Azt viszont vedd figyelembe, hogy pl. a h.264 eleve egy veszteséges tömörítés, és ez már a sokadik újratömörítése a videódnak.
Az sem mindegy hogy HW-es vagy SW-es enkódert használsz. A HW-es nagyon praktikus, hiszen gyorsan végez, egy célHW dolgozza fel a videót, a SW-es pedig jó esetben szebb végeredményt ad. Ezt is érdemes kipróbálni/összehasonlítani, hogy látsz-e difit köztük.
Melyik programot használod? Van amelyiket egész jól, apró részletekbe menően fel lehet paraméterezni, van amelyiken meg csak egy minőség csúszka van. -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Ha már kódolás és bitráta a téma, és én pedig csak most próbálkozom, ismerkedem a témával...
Videószerkesztőben az elkészített 1080p-s 25FPS produktumot hogyan érdemes elmenteni (exportálni)? Konstans bitrátával, vagy variable bitrátával?
Csináltam próbákat, azt vettem észre, hogy a Variable bitráta esetén szebbek az átmenetek. Bizonyára ott érzékeli a szoftver, ohgy oda magasabb adatsűrűséget kell bevetni. Viszont jóval nagyobb a fájlméret, mint Konstans kódolás esetén. Van hogy többszörösére lesz.
És így 90 perces film, 60 GB lesz, holott az eredeti fájlok 15 GB. Az eredeti felvételek 1080p 25FPS-sel lett rögzítve, tehát ott nincs tuning.
És így ez akkora növekedés, hogy nagyon kedvemet szegte a szerkesztés, alkotás. -
Falovas
aktív tag
Sziasztok! Egy számomra érdekes videókonvertálási beállítás után érdeklődöm, hogy szerintetek hogyan és mivel lehet ilyen videókódolást végrehajtani?
Letöltöttem az új Elvis filmet és kivágtam az első 37 másodpercet amelyen egy roppant érdekes kódolást lehet tapasztalni. Ebben a 37 másodpercben a bitráta 826 kbps - tól 13941 kbps-ig változik, ami első ránézésre nem is tűnik izgalmasnak, viszont ha ránézünk a fájlinformációkra ott azt látjuk, hogy a Nominal bitrata : 2250 kbps !
Na ez az érdekes! Egyből felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet ennek a videónak az alap " átlagos" vagy " változó" bitráta beállítása 2250 kbps, úgy hogy meg van neki engedve a 14000 kbps is. Próbáltam az ffmpeggel is amivel még csak két hete ismerkedem, de sehogyan sem sikerült reprodukálni ezt a 37 másodperces videót , mert bár a crf 23 -mal sikerült közel azonos fájlméretet produkálni és a - -maxrate 13M -al tudtam korlátozni a bitrátát viszont a fájlinformációknál Bit rate : 5 504 kb/s szerepelt.Ha valakit érdekel és szeretne foglalkozni vele akkor a 37 másodperces videó darabkát innen letöltheti: [link]
Azt pedig, hogy hogyan változik a bitrátája ennek a 37másodperces videónak ebben a videóban [link] megnézheti , és a végén ott lesz, a fájlinformációban a Nominal bitráta is!Próbálkoztam az XMedia Recode-val is , de azzal sem sikerült ezt a videót reprodukálni...
Gondoltam itt hátha lesz valaki aki tudja a kérdésemre a választ!
A választ előre is köszönöm!
Üdv! -
Dióhéjban az a lényege, hogy a szerkesztőbe behúzott fájlokról készít egy kisfelbontású másolatot. Ezeket a kis felbontású verziókkal dolgozik a program szerkesztés közben. Természetesen exportáláskor már az eredeti nagyfelbontású, jó minőségű fájlokat fogja forrásként használni.
-
MrChris
nagyúr
Ezzel a procival nehezen fog menni a 4k. A preview sokszor full szofverből megy, a Vegas Radeonnal talán elbírkózik, Nvidia csak rendernél a gpu támogatott dolgokat viszi, Resolvból csak a fizetős használja igazán a GPU-t, ott viszont 6GB a minimum Gram 8-cal is előfordul, hogy kilép.
Magam is a proxizást ajánlom, általában jó sok helyet foglal és +időt +odafigyelést igényel. -
ShotCut, KDEnlive, Davinci Resolve, ...
Elég régi proci, plusz ugye SSD-n vannak a videó fájlok? A legtöbb programban van proxy mód, használd!
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Gigabyte Z170X-UD
I7 6700
3200MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 - 2x8GB (CMK16GX4M2B3200C16) Gigabyte RTX 2060 OC PROEhhez a setuphoz szeretnék keresni valami jó kis videó editor programot ami gyors, és youtubehoz/filmekhez tudna segíteni nekem videókat gyártani,
Most kezdtem szerkeszteni 4k videókat és Movavit használok, de sajna, NAGYON lassú, még lejátszani és elindítani is küszködik a videókkal.Ha valaki tudna ajánlani egy hasonló progit ami tud legalább annyit mint a movavi, és egy kicsit gyorsabb akkor azt nagyon megköszönném
Köszi a segítséget,
Üdv, Tukolp -
elistvan
őstag
AimOne MP4 cutter&joiner. Kivágod a rész elejét ami kell tól-ig lesz egy videód, aztán a kivágandó rész utánit kijelölöd megint től-ig, lesz még egy kis vidód, utána összeilleszted újrakódolás nélkül dolgozik.
-
MrChris
nagyúr
Jó lenne tudni, hogy mi lehet a tényleges problémája a Cyberlink Power Director-nak. HDR általában 10 vagy több bites felvétel, jellemzően hevc kódolással, meg még sok minden más... Első körben csak simán konvertálnám 'Main' profillal, ezzel normál 8 bites csatornát kapsz. Így kiderül, hogy a bitekkel áll e hadilábon. Ha ezt nem eszi meg akkor a 'Kodek'-nél h264-re válts, annak csak kell mennie. Az 'Arány vezérlő'-t minőségre és 18-ra. (ez a magyarított xmediarecode nagyon bénán hangzik)
-
MrChris
nagyúr
válasz
scansat #1428 üzenetére
ffmpeg-el szoktam konvertálni. De az valszeg meredek lenne elsőre. Xmedia Recode-t használtam korábban, mint grafikus felületűt, részletesen paraméterezhető és jó minőségű (ffmpeg alapú) kodekje van.
-
scansat
tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy számítógépem ami TV-re van kötve. A PC-n a win 10-ben bekapcsoltam a HDR funkciót (gépház-rendszer-kijelző) majd az Nvidia videokártyám rögzítőjével vettem fel vagy 10 képernyőről rögzített videót. Sajnos ezek megismételhetetlenek. A VLC tökéletesen lejátssza, de a Cyberlink Power Director 17 sajnos nem tudja rendesen megjeleníteni. Homályos és lila a kép. Arra már rájöttem hogy a HDR a bűnös ezért kikapcsoltam..így tökéletesen szerkeszthető videókat tudok rögzíteni.
Ezt a 10 videót viszont valahogy a Cyberlink Power Director számára emészthetővé kellene tegyem. Mit kellene csináljak? Darabonként 5-6 GB-os 4K videók. -
törölt tag
válasz
liszi70 #1422 üzenetére
Vagy elég bedobni egy vágópogiba, esetleg avidemux-ba, vagy egy másik lejátszóba ami kiírja az összes időt.
Érdekes, hogy nálam az intézőben nem minden formátumra írja ki az össz időt, néha meg hülyeségeket képes kiírni. (végtelen időt). De egy lejátszó, meg rendesen is tudja...
-
válasz
Rodzser Mór #1421 üzenetére
Ha windows-t használsz, akkor az intézőben a videókat kijelölve ki fogja írni az összidőt és az összméretet. [kép]
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
Egy mappában van több videó fájl.
Hogyan tudom kideríteni, hogy a benne lévő vagy amiket kijelölök fájlok összideje mennyiem a TotalCommanderben, sem a VLC-ben nem találtam ilyen adatot.
A VLC-ben hiába van bent a lejátszási listában, csak az egyes fájlok idejéről látok infót. Az összidőről nem.Csak emiatt nem szeretném összefűzni őket videószerkesztő porogrammal.
-
flash-
veterán
köszi a segítésget, majd megnézem legközelebb a renderelés nélküli vágást, én nem tudtam hogy lehet ilyet eddig az volt hogy nem lehet
viszont úgynézki nagymértékben javult a dolog, a number of slice növelése renderelésnél megoldotta a dolgot nagymértékben javult a minőség... ez a number of slice egyébként micsoda?
-
flash-
veterán
van egy 4mb-os videó amin csak felirat van (szerintem youtube-ról lementett) pár perc az egész.
( 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Main@L3
Format settings : CABAC / 3 Ref Frames
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, Reference fra : 3 frames
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 3 min 45 s
Bit rate : 44.6 kb/s
Width : 640 pixels
Height : 360 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.008
Stream size : 1.20 MiB (25%)
Title : ISO Media file produced by Google Inc. Created on: 03/03/2022.
Writing library : x264 core 155 r2901 7d0ff22
Encoded date : UTC 2022-03-03 22:33:04
Tagged date : UTC 2022-03-03 22:33:04
Color range : Limited
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709
Codec configuration box : avcC4.74 megabyte, mp4, egész szép minőségű a szöveg.
ki kellett vennem belőle egy részt. és újrarenderelni.
sehogy sem tudom ugyanabba a minőségben renderelni hogy ne legyen nagyobb méretű-sokkal nagyobb bitrátájú..eddig ez lett a "legjobb" bár ez is pixeles valamennyire, ha pedig lejjebb veszem a bitrátát már mozog a textúra" de a mérete így is a duplája(emailben való küldés miatt szeretném azt hogy az eredetivel megegyezzen a minősége kb ugyanabban a méretben. miért nem megy?
Video
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4
Format settings : CABAC / 2 Ref Frames
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, Reference fra : 2 frames
Format settings, GOP : M=2, N=13
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 2 min 50 s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 322 kb/s
Maximum bit rate : 384 kb/s
Width : 640 pixels
Height : 360 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.056
Stream size : 6.54 MiB (71%)
Language : English
Encoded date : UTC 2022-06-22 13:30:51
Tagged date : UTC 2022-06-22 13:30:51
Codec configuration box : avcC -
törölt tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy belső hdd-s dvd felvevőm, amiről szeretném kimásolni a felvételeket, amik digitalizálva lettek vhs-ről. Ezt hogyan tehetném meg?
Van rajta 2 usb csatlakozás is, hdmi is. Van arra lehetőség, hogy babrálás nélkül (hdd kiszerelése, kiszedése nélkül) hdd-ről kimásoljam, vagy átmásoljam, vagy hasonló a felvételeket?
-
Kátai
senior tag
Tudtok ajánlani programot, amellyel fotókat egybefűzve gyorsított képet készít (pl. egy építkezésről készült fotókat, alapoktól a kész házig)?
Nem kell nagyon profi, elég egy free program is. -
XZoli
aktív tag
DaVinci Resolve 17
profi eszköz. A free változat is elég mindenre elég nincs víz jel nem korlátozottak az alap dolgok.YouTube tele van kezdőknek szóló videókkal. Hátrány egy kicsit erős gép kell hozzá, de ez a többi hasonló szintű programra igaz
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani PC-re videó vágó szerkesztő programot amiben vannak effekt hozzáadási lehetőségek illetve feliratot is lehet hozzáadni és azt is különböző effektel lehet turbózni és mindezt magyar nyelven -
Blackmate
őstag
Létezik ingyenes program, ami mp4 formátumot vág és átkódolás nélkül elmenthető a kimeneti fájl?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok!
Vegas Pro 19 hez keresek megfelelő laptopot, mivel szűkös a keret így nehezebb az ügy.Vajon melyik lenne a jobb, egy Intel Core i7 4710 QM 4 mag 8 szál, vagy Intel Core i7 5600U 2 mag 4 szál, de van mellé dedikált nvidia 840M.
Mennyit dob egy kvázi alsó kategóriás VGA egy elég erős 4 magos CPU hoz képest vajon?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Volna esetleg valaki aki megvágna nekem egy videót?
3 másodperces részt kellene ismételni 3perc 43 másodpercig hogy a vágások ne látszódjanak rajta mintha folyamatos lenni.
https://easyupload.io/uk8nnt
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Ingyenes videó vágó progit keresek:
ts adatfolyamból vágnék ki részeket, amik nem kellenek (pl reklámok)
ne kódolja újra a videót (max a vágás helyén)
pontos vágás legyen, ne csak keyframe-nél (vagy hogy is nevezik)
Videó: h.264
Audió: mpeg-4 he-aacKorábban volt a TS-Doctor, de az erősen korlátozott, meg most már nincs pontos vágás, ahol szeretném.
-
Falovas
aktív tag
Sziasztok!
Néha elő szokott fordulni, hogy külföldi torrent oldalról sikerül kis méretben (2-3Gb)1080p-ben leszedni bizonyos általam keresett filmet(filmeket), és a magyar oldalról letöltött SD verzióból kinyert szinkront alá teszem. Ez a művelet gyakran rém egyszerű az MKVToolnix-al, de van, hogy bizony már csak a Premeiere Pro -val lehet ilyen illesztést elvégezni.Ez szerencsére nagyon ritka!
A kérdés a következő. Hogyan lehet ezt a műveletet AC-3 hanggal megcsinálni, mert azt vettem észre, hogy a "nagyok" ezt bizony AC-3-al is meg tudják csinálni.
Én csak AAC hangot tudok kihozni a Premiere-ből, az MP4-hez csak ezt tudom kiválasztani. Meg egyébként is eleve AC3 hangot be sem tudok vinni a programba. Mások hogy csinálják, hogy igenis tudnak AC3-hangot nyújtani, és renderelni. Ezt egy kodek telepítés megoldaná?
Vagy másként is felteszem a kérdést, hogy melyik programmal lehet AC-3 hangot nyújtani? És itt most szerkesztőre gondolok.
Most nem azokra a programokra vagyok kíváncsi amelyekkel AC-3-at lehet különböző fps-re nyújtani, azokból ismerek kettő darabot is. Kifejezetten szerkesztőre vagyok kíváncsi, amikor szakaszonként kell illesztgetni és nyújtani.
Köszönöm előre is a választ! -
-
válasz
szabi325 #1400 üzenetére
A kártyádhoz nem mellékeltek programot? A leírása azt írja, hogy a Ulead Video Studio SE-t mellékelik hozzá.
Igen a felvételi formátumban a DV PAL-ra gondoltam.Egy próbát talán megér a VirtualDub, vagy a virtualVCR is. Elég régiek, lehet már el sem indulnak W10 alatt, de régen jól használható programok voltak.
Az fura, hogy ha DV-be mented akkor is csúszik, ill. mpeg2-be nem szokták meghagyni a tömörítetlen hangot, azt is be szokták kódolni mpg2-be vagy aac-be.
Az új DV-ben felvett anyaggal próbáld, ne a régi hibás(?) h.264 felvételekkel.Nem hinném hogy ez akkora feladat, hogy Premier keljen hozzá, nem lenne kihasználva a tudása. Esetleg derítsd ki mijen chip van a digitalizálóban, az sincs kizárva hogy gagyi/hibás HW van belül. Esetleg nézz át ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest