- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Egy kisebb, géppel kapcsolatos problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
A FIFA 20-t 2-3 hónappal ezelőttig „high” grafikán 60fps korláttal futtattam és nem volt gond. Valamikor karácsony környékén aztán elkezdett szaggatni, de teljesen változó időközönként, meccsenként legalább 1x, de sokszor 2x is. Ehhez van egy felvett videóm is: [link] Ilyen esetekben legtöbbször a hangot is szakadozva adja be. Ezután átálltam mediumra, egy ideig nem volt gond, de 2-3 hét múlva megint elkezdte ezért átálltam LOW-ra, de a probléma sajnos továbbra sem szűnt meg. Elég sok dolgot megpróbáltam, pl. beállítottam, hogy a játék DX11-el menjen 12 helyett, a Radeon appban/programban is próbáltam beállítani az ajánlott dolgokat, de az sem javított semmit. Viszont a játék alapkövetelményének bőven megfelel a gép, még a videókártya is. Egyébként Xbox kontrollert használok, amin az felső logót megnyomva előjön egy menü, ahol a VGA/CPU/RAM kihasználtságat mutatja és a VGA mindig 90%+ a játék közben, ez is soknak tűnik. Felmelegedni nem szokott, mivel levettem a ház oldalát, mert egyszerűen sehogy sem tudott szellőzni, persze folyamatosan portalanítom ha szükséges. (Amikor rajta volt az oldala és be volt téve a számítógép asztal erre kialakított részébe olyan forró volt a teteje, hogy nem sokáig lehetett hozzányúlni.)
A hiba egyébként online és offline egyaránt megjelenik!
Szerintetek a VGA lehet a hibás?A jelenlegi konfiguráció: Asrock B85M pro4 / Intel i5-4440 / SAPPHIRE Radeon HD7850 OC 2GB 256bit DDR5, 10gb ram, Asus VH242H monitor (FHD), Cooler Master rs 600 acab b1 táp, a ház pedig Thermaltake Versa
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest