- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Aktív témák
-
hi
tag
Az egybepitett kartyak koltseghatekony megoldast jelentenek, de mint elottem is irtak egy ido utan a video resz elavul. En is ugyanigy vagyok, a jo regi ELSA Erazor 32Vivo meg mindig megteszi, ami nekem kell.
Ugyanakkor ha van mar egy videokartyad amit nem akarsz lecserelni vegyel egy jobb tv tuner kartyat, telepits a nimo codec pack-et, tolds le a vitualdub-ot, es nehany beallitas es keves kiserletezes utan fog menni minden. Nem art egy gyors proci meg merevlemez, mert igy kevesebb lesz az elveszett kepkockak szama.
En eleg sok VHS kazettat digiztem ilyenforman, es ezidaig minden ment rendesen.
Ha eleg eros a proci, akkor megprobalhatod egybol divx-be menteni a videot, igy idot sporolsz meg. Nekem igy mukodik most is. Ami nekem nem jott ossze, az a hangtomorites, igy vetelkor tomoritetlenul hagyom a hangot, majd utana virtualdub-al ujratomoritem. Sok sikert !
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest