- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Youtubezni szeretnék.
A helyzet az, hogy van egy nagymembrános kondenzátor mikrofonom aminek nagyon jó a hangminősége viszont nagyon bonyolult összevágni a hangot a képpel. Jelenleg az arcomat nem tudom felvenni mert nincs mivel.Van egy pár alternatíva:
- Eladom a kondenzátoros mikrofonomat és veszek belőle egy kamerát amivel rögzítem a képet és a hangot.
- Megtartom a mikrofont és veszek egy közepes minőségű webkamerát amivel tudom rögzíteni a képet, a mikrofonnal a hangot.
- Eladom a mikrofont. A videót a telefonommal, a hangot meg egy headsettel venném fel.Szerintetek melyik mellett döntsek?
Köszi! -
artiny
őstag
Video vágás - Adobre premiere - mit lehet olyankor csinalni ha egy kameraval lett felveve a video, es valami hirtelen elmozdulas van,de benne kene hagynom a kepet(videot) mivel a hatterben szol az eskuvoi orgona igy nem tudom megvagni,milyen tehcnikat alkalmaztok ilyenkor?
-
takitibi
tag
Sziasztok!
Time laps videót szeretnék készíteni.
A célom, hogy a program az egyes képkockák között olyan átmenetet készítsen, mintha közötte lenne köztes képkocka. Mert így szaggatva hat. Jelenleg a PhotoLaps-al csináltam meg. http://home.hccnet.nl/s.vd.palen/
Milyen programot ajánlotok, amivel meg lehet faszán csinálni? Fontos lenne a fenti kitétel, amit írtam. Köszi előre is a javaslatokat.
Üdv: T -
Makaveli
senior tag
-
ssolitude
őstag
-
netboy
senior tag
-
ssolitude
őstag
Szerintem az x,y értékekkel beállítható.De ha megnyitsz egy 16:9-es filmet, és bekroppolod a széleit, az megmutatja az értéket x,y-ban.Ezt felírod és alkalmazod a másik videonál.
Mit értesz szürke alatt?Nem aktív? -
netboy
senior tag
A kódolástól függően VirtualDub-al, vagy VirtualDubMod-al.Ezek csak az avi, ogm,mkv konténereket kezelik,ha a kódolás xvid vagy divx.(VDMod az mpeg-et is)
Ha wmv,mov vagy egyéb más formátum a video, akkor SonyVegas vagy Adobe Premier.
VDub és VDubMod-nál a Video/Filter menüben van Cropping.Ott torzításmentesen vághatod a video alját-tetejét vagy a szélét.
Vegas és társai már egy kicsit összetettebb és sokrétűbb, ott is a Cropping a megoldás.
Vegas topic: [link]
VirtualDubMod. [link] Ingyenes, és szerintem arra amire Neked kell tökéletes.
[Szerkesztve]Köszi a segítséget! Van benne esetleg szabványosítva a 16:9-es képarány, hogy ne keljen vagdosnom hanem az adott képaránynak megfelelően vágja a képet?
,
A cropping menüm szűrke!
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
A kódolástól függően VirtualDub-al, vagy VirtualDubMod-al.Ezek csak az avi, ogm,mkv konténereket kezelik,ha a kódolás xvid vagy divx.(VDMod az mpeg-et is)
Ha wmv,mov vagy egyéb más formátum a video, akkor SonyVegas vagy Adobe Premier.
VDub és VDubMod-nál a Video/Filter menüben van Cropping.Ott torzításmentesen vághatod a video alját-tetejét vagy a szélét.
Vegas és társai már egy kicsit összetettebb és sokrétűbb, ott is a Cropping a megoldás.
Vegas topic: [link]
VirtualDubMod. [link] Ingyenes, és szerintem arra amire Neked kell tökéletes.
[Szerkesztve] -
netboy
senior tag
Ha van egy 4:3-as képarányú videóm akkor hogy tudom azt megcsinálni, hogy mivel a kép alja és teteje felesleges, azok levágásával csináljak 16:9-es szélesvásznú filmet ne pedig a gagyi nyújtásos módszerrel...
-
lajo
senior tag
A közeljövőben kell majd egy filmet csinálnom,és ehhez kellene egy kis segítség.
Amit szeretnék:
-kamerával felvett anyagot vágni
-zenét (vagy más hangot) rakni alá
-Kis részeket összefűzni
-Tömöríteni
talán...
Legelőször valki pls mondja meg hogy milyen programokra van szükségem ehhez.Nem muszály a legújabb/probb...csak tudjam használnni és ezeket tudja külön vagy egybe mind1. (A virtualdub megvan.Nem tudom az mennyire jó.)
Előre is
Valaki esetleg nem tud programokat ajánkani?

P L S! -
lajo
senior tag
A közeljövőben kell majd egy filmet csinálnom,és ehhez kellene egy kis segítség.
Amit szeretnék:
-kamerával felvett anyagot vágni
-zenét (vagy más hangot) rakni alá
-Kis részeket összefűzni
-Tömöríteni
talán...
Legelőször valki pls mondja meg hogy milyen programokra van szükségem ehhez.Nem muszály a legújabb/probb...csak tudjam használnni és ezeket tudja külön vagy egybe mind1. (A virtualdub megvan.Nem tudom az mennyire jó.)
Előre is
-
tahoman
tag
-
tahoman
tag
Van egy 90 fokkal balra elforgatott videóm, amit szeretnék jobbra elforgatni. Virtual Dub-bal próbálom, de csak a hang marad meg, vagy nagyon széles lesz a kép.
-
Metalwarrior
tag
Akkor most van ilyen program?
-
Metalwarrior
tag
-
ssolitude
őstag
Helló!
Van egy képem, egy fejről, meg egy videó. A videóban levő ember fejét ki szeretném cserélni a képen levő ember fejével. Van-e olyan program ami ezt meg tudja csinálni?És mitől fog a beillesztett kép mozogni?Vagy azt nem kell neki?
-
ssolitude
őstag
lefejezősvideó...

-
Metalwarrior
tag
Helló!
Van egy képem, egy fejről, meg egy videó. A videóban levő ember fejét ki szeretném cserélni a képen levő ember fejével. Van-e olyan program ami ezt meg tudja csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

talán...