- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
Az én digitalizálóm sem ment a Videopad-el, amúgy imádom azt a programot.
Én azzal is szívtam, hogy nem volt stabil a videó jel (Sony Video8 kamera), amit a TV-n nem vettél észre, mert az kikorrigálta. Viszont a digitalizálókat meghülyítette. Vagy nem volt szín, vagy dobta a képkockákat, ha volt egy szalaghiba, eldobta a szinkront és megállt. Aztán kaptam kölcsön egy DVD-VHS kombót, amivel elsőre közvetlenül lemezre próbáltam menteni és tökéletes volt. Aztán kipróbáltam csak átengedve a készüléken, és úgy már a saját digitalizálómmal is tökéletes volt, így is korrigálta a videó jelet. (HDMI is volt rajta, lehet, hogy ez is számít)
Az öreg, külső USB-s digitalizálóm hardveresen rögzít Mpeg2-be, akár 9000kbps-el, a hang és a kép pedig tökéletes szinkronban van (külön feature). Nekem minden lejátssza az Mpeg2-őt is, meg kellene próbálnod, a minőség még sok is a VHS-hez is. Illetve, ha tud a TV MKV-t, akkor az MKVToolnix-el konvertálás nélkül (csak egy másolásnyi idő) átrakhatod MKV konténerbe, bár Mpeg2-vel nem próbáltam, de szerintem azzal is mennie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest