Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajjaj.... Ugye ez nem volt komoly?
linkeltem, hogy mit lehet belerakni... biztosan elolvastad. Nyilván az MKV régebbi konténer, mint az X265. Másrészt a kérdező kérdésére szerintem ez egy jó válasz. Szerénytelenség nélkül mondom, hogy talán az egyetlen jó válasz. Nulla minőségromlás, széles kompatibilitás, gyors módszer. Jó hírem is van, hogy az említett amiko cucc lejátsza az MKV-t, így az én megoldásomat is a bele rakott mpeg2 alapú DVD forrású fájlt is. A rossz hír, hogy sajnos az istenített és általad említett x265-öt nem. Az ilyen kompatibilitási okok miatt nem szabad még az x265-öt ész nélkül használni.
Egyetlen hátrány lehet, hogy ha a kérdező a FAT32 limitbe fut bele. De nem tudjuk, hogy a DVD 4GB feletti vagy sem. Ez esetben néhány öregebb eszköznél, gond lehet, mert nem tudnak mit kezdeni a 4GB feletti tartalommal, hiszen csak a FAT32-es fájlrendszert támogatják.Azzal meg nem is tudok mit kezdeni, hogy a veszteséges tömörítési eljárásoknál valaki váltig állítja, hogy nincs minőségromlás. Az, hogy ő nem látja azt elhiszem. Sokfélék vagyunk. De ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a DVD SD tartalmát manapság nagy eséllyel minimum HD felbontású eszközön nézi vissza a kérdező, aminek -attól függyően, hogy a megjelenítő milyen felkonvertálást használ- nem tesz jót, hogy transzkódolt, rontott tartalom a kiindulási alap. De öreg katodcsöves TV-n szerintem még én sem látnám a minőség különbséget, ha valaki szépen kódolta át.... A kérdezőről ezt szerintem nem feltételezzük. Ezért kapta ezt a választ...

-
cof
veterán
Oké de ott a "szinte".
Amúgy meg lehet csinálni jól is, csak nem egyklikkes programot kell használni, normálisan crop-olni, megfelelő képarányt állítani, és 2pass-ban kódolni. Észrevehetetlen a minőségbeli különbség.
A DVDRip XviD-ek is teljesen jók voltak, ha nem next, next, finish programmal kódolták őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- EAFC 26
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
linkeltem, hogy mit lehet belerakni... biztosan elolvastad. Nyilván az MKV régebbi konténer, mint az X265. Másrészt a kérdező kérdésére szerintem ez egy jó válasz. Szerénytelenség nélkül mondom, hogy talán az egyetlen jó válasz. Nulla minőségromlás, széles kompatibilitás, gyors módszer. Jó hírem is van, hogy az említett amiko cucc lejátsza az MKV-t, így az én megoldásomat is a bele rakott mpeg2 alapú DVD forrású fájlt is. A rossz hír, hogy sajnos az istenített és általad említett x265-öt nem. Az ilyen kompatibilitási okok miatt nem szabad még az x265-öt ész nélkül használni.