Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Szia!
Az mit jelent, hogy 3 részre van vágva? Az adatok alapján nem egy nagyméretű film.
Milyen lejátszókkal próbáltad nézni?
"Letöltött" filmeknél előfordul, hogy rosszul konvertálták és a feltöltő vagy vak és süket, vagy csak nem érdekli.
Pár filmet én is konvertáltam át már emiatt.
De első körben érdemes lehet körülnézni más letöltési források után, mielőtt az ember nekiáll szenvedni...Más. Új VirtualDub verzió? Ez nagyon jó, mert én is szeretem használni. Viszont volt egy problémám: az append avi segment 2-nél több fájl összefűzése esetén aszinkron hibákat csinált. Tehát elcsúszott a hang. Ha csak kettőt fűztem össze, majd save as avi, aztán megnyit és megint csak egyet fűzve és mentve az működött. Nem tudom, érthető-e, találkozott valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest